Magazin

Jetset – Dača Ikodinović: Stanija i Soraja su uvrede za kurve!

Napisao admin

Proslavljeni vaterpolista osuo "drvlje i kamenje" po starletama, Stanija mu uzvratila prozivkom na račun njegovog neuspjelog braka s Natašom Bekvalac


Dača,Stanija,Soraja (Foto: Cure.ba )

Nekadašnji srpski vaterpolo reprezentativac Danilo Ikodinović opleo je na Tviteru po srpskim starletama. U jednom od komentara prozvao je Staniju Dobrojević i Soraju Vučelić, napisavši da su njih dijve “uvreda za kurve“

Sve je krenulo kada je nepoznata devojka opomenula bivšeg supruga Nataše Bekvalac, uz konstataciju da nije lijepo nazivati žene pogrdnim imenima.

– Gde je zapelo, pa pišete za žene „ku*va, ku*vetina“ i slično? Nebitno da li su one Stanija, Soraja… svejedno. Koji je to fazon nije mi jasno – tvitovala je devojka na svom Tviter nalogu.

Ikodinović je vrlo brzo odgovorio:

– U pravu si, vrijeđaju kurve!

Na poziv novinara, koji su željeli da saznaju zašto bivši sportista, a sada ugostitelj iz Novog Sada ima ovakav stav prema starletama, Dača je kratko odgovorio u vidu psovke:

– Puši k*rac!

“Plejboj” zečica Stanija smatra da ovakav komentar Ikodinovića na Tviteru nije džentlmentski:

– Pravi muškarci i džentlmeni nikada ne prozivaju ženu. Ne razumijem zašto on na taj način vrijeđa ženski rod kada ga je jedna koju je istetovirao na ruci napravila najvećim luzerom u Srbiji. Sada razumijem zbog čega – rekla je bivša učesnica “Survajvera” za “Alo”.

cure.ba

Komentari

komentara