Magazin

Šokantno! – ISPOVIJEST DJEVOJČICE (13) KOJU JE PROGANJAO VRANJSKI PEDOFIL: Često mi je govorio “Hoću da…”

Napisao admin

Po cijeli dan plačem. Sram je je i uplašena sam da će dirati moje, jer je rekao da će kad izađe iz zatvora unakaziti moju mamu i tatu – počinje ispovIJest trinaestogodišnja N.S. iz Vranja, žrtva pedofilije.


Foto:arhiva

– Upoznali smo se preko Fejsa. Poslao mi je poruku: “Šta radiš, kako si?“, i tako je sve počelo. VidJela sam ja da je stariji, ali na početku mi nije smetalo. Zaljubila sam se – priča ova djevojčica, piše “SrbijaDanas“.

 

Tokom veze on joj je kupovao razne poklone.

 

– Od njega sam dobila plišano srce, parfeme, magnet… Sada je sve to na sudu – objašnjava ona.

 

Osumnjičeni za pefofiliju često pominjanje svadbe, rađanje djece ovu djevojčicu je s vremenom počelo da odbija od njega.

 

– Prije njega imala sam dečka mojih godina i on nikad tako nešto nije pričao. Dok je N.S. je često govorio “Hoću da imam bebu sa tobom“, “Hoću da spavam sa tobom“. Ja sam mu rekla da ne priča o tome jer imam samo 13 godina. Da me to ne zanima. On nije nikada pokušao da spava sa mnom jer mu ja to nisam dozvolila – kaže ona i dodaje da je N.S. nikada nije upoznao ni sa jednim prijateljem.

 

Bilo ga je briga, priča ona, za njegovu porodicu i za sve ono što je ona navodila kao razloge odbijanja njegovih planova.

 

– Rekao mi je da mu nije bitno i da ga nije briga za sve. Za moju porodicu i za sve razloge zašto ne želim sve to što on hoće – objašnjava ona.

 

Kako ističe, od raskida živi u velikom strahu. Takođe, šta će joj ko reći za sve ovo što se obrušilo na nju i njenu porodicu dodatno stvara strah kod nje, ali kako kaže, od drugara iz škole ima punu podršku.

 

haber.ba

Komentari

komentara