Magazin

KOMŠINICA RADE MANOJLOVIĆ OTKRIVA ŠOKANTNU ISTINU: – To dijete što se napatilo i namučilo, niko nije

Napisao admin

Prva komšinica Rade Manojlović u Četerežu otkrila nam je šokantne detalje iz pjevačicine prošlosti, kao i njene sukobe sa porodicom.


Foto:arhiva

Prva komšinica Rade Manojlović u Četerežu otkrila nam je šokantne detalje iz pjevačicine prošlosti, kao i njene sukobe sa porodicom, piše “Scandal“.

– Rada je predivno dijete. Ona koliko se namučila i napatila da bi danas bilo to što jeste nijedna pjevačica nije. Ona je prošla kroz teške periode životu kada joj je majka umrla. Na početku svoje karijere je pala u depresiju, falila joj je majka, a bilo joj je čudno i što je druga žena zauzela njeno mjesto. Koristila je i neke tablete da se oslobodi tuge, otac joj je pomagao koliko je mogao kao i njena sestra i brat. Rada je postala zvijezda zahvaljući samoj sebi i svom radu i trudu, malo, pomalo, poslije je uspjela da se iščupa i da shvati da ne smije da pada u depresiju. Danas je ona jaka žena kojoj niko ne može ništa, ali još uvijek je ona djevojka iz Četereža koja je kao mala po cijeli dan igrala i pjevala i bila dobra sa svima u selu – završava komšinica Zorica.

haber.ba

Komentari

komentara