Magazin

Bivši bolesno ljubomoran ! – NAJVEĆA DRAMA U ŽIVOTU: Supruga folk pjevača kidnapovana i brutalno pretučena!

Napisao admin

Marko Bulat otkriva da je suprugu Mariju bukvalno spasao iz kandži bivšeg dečka koji ju je kidnapovao i tukao. Pjevač priznaje da mu je to bio najteži period u životu i tvrdi da upravo taj čovjek stoji iza priče da se drogiraju…


Foto: arhiva

Marija i ja smo već neko vrijeme bili zajedno i voljeli smo se, kad je počeo haos. Ona je odjednom nestala, nije mi odgovarala na poruke i pozive, nisam mogao da dođem do nje. Onda sam od njenog bivšeg dečka dobio poruku da želi da se nađemo u kafiću na Novom Beogradu. Došao je držeći Mariju za ruku, a ona se bukvalno tresla. Tada mi je rekla: “Ja ga volim, udaću se za njega i rodiću mu djecu.“ Bio sam u šoku. Tek posle nekog vremena sam shvatio da tu nešto nije u redu – prisjeća se Marko.

Pjevač je ipak odlučio da Mariju kontaktira preko njene majke

– Njena mama je advokat, pa je moja snaja zakazala sastanak sa njom. Kad smo stigli tamo, predao sam joj pismo za Mariju u kom sam napisao da sam tu za nju, ako me želi. Nekoliko dana kasnije me je pozvala iz bolnice, pošto ju je taj lik konačno pustio da ode na terapiju koju je inače primala. Dotrčao sam i tada čuo cijelu priču. Držao ju je 48 sati zaključanu u sobi i oduzeo joj mobilni telefon. Tukao ju je toliko da joj je naprslo rebro i kuk. Od tog dana sam uz nju i ne odvajamo se. Snimio sam pjesmu “Marija“ posvećenu tim danima – otkriva Bulat. 

On dodaje da je taj muškarac i dalje ljubomoran na njihov brak, te da je platio 30.000 eura da se izmišljaju informacije o Mariji.

senzacija.ba

Komentari

komentara