Magazin

Kao stilist! – Neven Ciganović u 45. godini prvi puta dobio posao

Napisao admin

Neven Ciganović nakon dugog vremena ima radno mjesto na kojem boravi osam sati u danu, od 9 do 17, od ponedjeljka do petka


Foto: arhiva

Simpatični Neven Ciganović uzbuđen je zbog svojeg novog posla. U jednoj od najvećih hrvatskih multibrand trgovina odjeće zaposlio se na radnom mjestu Image coordinator & Stylist. Nakon dugog niza godina i povremenih angažmana, 44-godišnji Neven napokon ima stalno zanimanje koje od njega iziskuje svakodnevni trud.

Opisao nam je kako je tekao njegov proces zaposlenja. ‘Javio sam se na oglas za posao, jer mi se radno mjesto činilo izrazito zanimljivo i uvidio sam da imam potrebna znanja i vještine. Imao sam i iskustvo iz SAD-a koje mi je bila prednost. Nakon što sam poslao CV, pozvali su me na prvi, pa na drugi razgovor. Osjećao sam da sve dobro ide i nadao sam se i očekivao da ću baš ja dobiti posao’, rekao je Neven čije su se prognoze i obistinile.

Njegova dnevna zaduženja širokog su spektra i daju mu prostora da izrazi svu svoju kreativnost. ‘Ja se brinem i zadužen sam za imidž cijele firme, od izbora kolekcija i način na koji će one biti predstavljane, uređenja izloga, općenito stylinga’, pojasnio je.  Kaže kako je dosad vrlo zadovoljan svojim novim poslom i nada se da će tako i ostati. Otkrio nam je i što je kupio od svoje prve plaće. ‘Kako sam počeo raditi na pol mjeseca, prvo sam dobio samo polovinu plaće, ali i nju sam gotovo cijelu potrošio na odjeću iz naših kolekcija koje su apsolutno predivne’, rekao je Neven.

kampanja1

 

story.hr

Komentari

komentara