Magazin

ANA NIKOLIĆ NE ŽELI DA OVO ZNATE: – Tražila je savjet od Seke Aleksić!

Napisao admin

Srbijansku pjevačicu Anu Nikolić, “novopečenu mladu”, i njenog supruga Rastu toliko je udario adrenalin da intenzivno “rade na bebi”. Tako pričaju njihovi prijatelji i poslovni saradnici koji kažu da im se u posljednje vrijeme nikako ne javljaju na pozive, ne druže se… Ana i Rasta vrijeme provode sami u svom stanu jer žele da Ana što prije ostane u blaženom stanju.


Foto:arhiva

Srbijanska pjevačica je zbog toga u posljednje vrijeme gostovanja svela na minimum, puno odmara želeći se fokusirati samo na trudnoću.

 

Ani sigurno niko nije objasnio da ne može zatrudnjeti baš kad ona hoće, već kako joj je sudbina odredila. Nakon niza pokušaja, Nikolić je potražila i savjet doktora. Ustanovljeno je da je s njom i Rastom, što se zdravlja tiče, sve u najboljem redu te da trebaju biti uporni u ostvarenju svoje želje, piše “Express“…

 

Ona je, kako se priča, navodno kontaktirala i Seku Aleksić koja je prije skoro devet mjeseci ostala u “drugom stanju” zahvaljujući uspješnoj vještačkoj oplodnji. Ana je, priča se, spremna da se podvrgne i oplodnji samo da bi se što prije ostvarila u ulozi majke. Ali, razgovor sa Sekom joj je itekako prijao. Ona joj je kazala da se smiri i da se ne opterećuje toliko trudnoćom jer će na takav način samo stvoriti blokadu zbog čega će joj biti puno teže da ostane u blaženom stanju.

 

Na kraju je Ana shvatila da je rano za bilo kakvu paniku te da treba prepustiti vremenu kada će se sve desiti. Ali, pričaju oni koji je dobro poznaju, spremna je, ukoliko uskoro ne ostane trudna, da se podvrgne vještačkoj oplodnji.

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara