Magazin

HOLLYWOODSKA DRAMA – Brad Pitt: 'Potpuno je luda, ali volim je'

Napisao admin

Brad Pitt je prijateljima priznao da je konzumirao marihuanu i opijao se tijekom svađa s Angelinom Jolie, no tvrdi da je bio spreman učiniti sve kako bi spasio njihov brak, ekskluzivno doznaje britanski The Sun.


Foto: arhiva

“Potpuno je luda, ali još je volim”, rekao je glumac prijateljima, dodajući i da je Angelini ponudio da potraže stručnu pomoć kako bi spasili brak – no ona na to nije bila spremna jer, navodno, nije bila zadovoljna kako se Pitt odnosi prema djeci.

Umjesto savjetovanja najavila je razvod, a glumac je sada angažirao svog bivšeg savjetnika Geyera Kosinskog, koji bi trebao “zaustaviti Angienu prljavu medijsku kampanju” protiv Brada. Osim toga, angažirao je i najbolje odvjetnike za slučaj da se s uskoro bivšom suprugom ne uspije dogovoriti oko skrbništva nad djecom.

Angelinina kuma Jade Dixon otkrila je medijima da je Jolie zatražila razvod “zbog sigurnosti njihove djece”, a TMZ tvrdi da se to dogodilo nakon što je Pitt tijekom leta privatnim avionom previše popio pa postao “verbalno i fizički agresivan” prema djeci.

Zbog toga se, tvrdi isti izvor, našao i na meti istrage policije i socijalne službe Los Angelesa, a navodno su već ispitani i on i Angelina. Tek se očekuju razgovori stručnjaka s djecom.

U medije je procurilo i da je Brad bio bijesan nakon što je Jolie napala njegovu filmsku kolegicu Marion Cotillard, vjerujući da ju je upravo s njom varao.

Ispostavilo se da je bila u krivu, budući da je samo dan kasnije Cotillard objavila kako čeka drugo dijete sa svojim dugogodišnjim partnerom.

novi.ba

Komentari

komentara