Magazin

OVO JE DOKAZ: – Šaban Šaulić opet prevario ženu sa Cucom! (FOTO)

Napisao admin

Šaban Šaulić (65) ponovo vara suprugu Gocu s Ivonom Negovanović Cucom (26), ekskluzivno saznaje Kurir. Pjevačica, koja je 39 godina mlađa od kralja narodne muzike, na svom profilu na Fejsbuku objavila je statuse i snimke kojima je potvrdila zabranjenu vezu sa Šaulićem.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Njih dvoje su krili od javnosti da su obnovili romansu sve dok bivša učesnica Parova i Farme nije pobijesnila zbog jednog Šabanovog intervjua, u kom je rekao da je u njegov brak s Gocom sada idealan. Cuca se najprije locirala da je u Krčedinu i objavila video-snimak iz Šaulićeve vikendice.

 

– Jedna trenutna – napisala je pored snimka na kome leži u Šabanovom krevetu i gleda crtaće.

 

Nakon nekoliko sati čestitala je Bajram u svoje i Šabanovo ime.

 

– Bajram šerif mubarek olsun svim vernicima islamske vjeroispovesti od srca želimo. Cuca i Šaban – poručila je Cuca, koja se na Fejsbuku predstavlja kao Bela Svon.

 

Međutim, kad je Šaban to saznao, pjevačica je sve obrisala s društvene mreže, ali su tragovi ipak ostali. Tako se na fotografiji vidi da se Cuca nalazi u Inđiji. 

 

– Šabanu su prijatelji javili da ga je Cuca spomenula na Fejsbuku i odmah je izbila svađa u Krčedinu. Bijesan je na nju što mu stvara probleme, pogotovo sada kad je njegova kćerka Ilda pred porođajem, pa ne želi da je potresa. Cuca je shvatila da je pretjerala, izvinjavala mu se i obećala da to nikad više neće uraditi. Možda nekome to djeluje čudno, ali njihova ljubav je toliko jaka i velika da joj je pjevač sve oprostio. Ponovo su zajedno – otkriva naš izvor.

 

Pozvali smo Cucu, a ona je pokušavala da svali krivicu na druge.

 

– Hakovali su mi profil. Kad ja napišem šta sve imam, svi ćete popadati u nesvijest – bila je kratka pjevačica, dok Šaban nije odgovarao na naše pozive.

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara