Magazin

Slažemo se u kvalitetu …. – ZORICA BRUNCLIK: Šaban i ja se…

Napisao admin

Poznato je da su Zorica Brunclik i Šaban Šaulić kumovi ali i da često umiju da se posvađaju.


Foto: arhiva

Ove sezone napravili su zajednički transfer što se tiče žirija muzičkog takmičenja, a Zorica otkriva i šta će se tamo dešavati.Naime, ove dvije pjevačke legende ocjenjivaće takmičare u emisiji “Pinkove zvezde” a pjevačica otkriva šta je to u čemu se njih dvoje ne slažu i zbog čega može doći do svađe.

“Nas dvoje umijemo da se koškamo i te kako, umijemo i da se složimo u svemu. Nemamo isti afinitet prema različitim žanrovima ali ono u čemu se 100 odsto slažemo je kvalitet. Mi smo zaista zemlja koja je rasadnik talenata”, rekla je ona. Zorica se osvrnula i na to da takmičarima nije lako jer je i sama imala tremu kada je stala na njihovo mjesto kako bi izvela premijeru svoje pesme.

“Nije ni čudo što imaju tremu. Ja sam imala premijeru pjesme u Pinkovim zvezdama, one 4 emisije kada sam mijenjala kolegu i kada sam stala na onu binu gde su kandidati nije mi bilo svejedno jer je žiri sjedio, samo je moja stolica bila prazna. Velika je to odgovornost”, zaključila je pjevačica u emisiji “Premijera”.

senzacija.ba

Komentari

komentara