Magazin

Ko je ovo očekivao? – Rada Manojlović i Milan Stanković PONOVO zajedno!

Napisao admin

Radmila Manojlović i Milan Stanković, bivši ljubavni par koji je nekoliko godina punio novinske stupce uskoro će snimiti duetsku pesmu. Tako će se pevač vratiti u svoju matičnu izdavačku kuću "Grand".


Foto: arhiva

Kako “Kurir” piše, na takvu ideju došli su producenti “Granda” koji su oduševljeni kako je kod publike prošla pesma “Biseri i svila” koju je Manojlovićeva snimila sa Harisom Berkovićem, pa bi sad hteli da urade nešto slično što bi izazvalo veliki bum u javnosti. Taj predlog je navodno već saopšten Radi i na njoj je sada da ubedi i Milana

– U ovom poslu komercijalni uspeh je najvažniji i mogući su razni kompromisi. To što je Milan Stanković godinama u lošim odnosima s “Grandom” nikako neće predstavljati prepreku da on i Rada snime duet i da ga promovišu u našim emisijama. Mi smo se dosetili da bi to bio odličan potez, imajući u vidu da je duet Harisa i Rade postigao ogroman uspeh kod publike, pogotovo zahvaljujući njihovom ljubavnom odnosu, zbog čega su često u medijima. Zamislite koliko bi publika tek volela da vidi Radu i Milana u duetu posle turbulentnog perioda koji su prošli posle raskida – rekao je za “Kurir” neimenovani izvor iz “Granda”.

srbijadanas.com

Komentari

komentara