Magazin

Nova članica žirija! – DRAGANA MIRKOVIĆ: Kandidate u “Pinkovim zvezdama” ću…

Napisao admin

Septembar je mjesec kada televizijske stanice kreću sa novom programskom šemom nakon ljetne pauze i vraćaju najpopularnije i najgledanije tv formate i sadržaje iz proteklog perioda, odnosno prethodnih sezona. Jedan od tih formata je zabavno – muzički program „Pinkove zvezde“, koji će se uskoro početi emitovati na malim ekranima, budući da je imao visoku gledanost protekle sezone.


Foto: arhiva

Novitet je da će Svetlanu Cecu Ražnatović definitivno zamijeniti Dragana Mirković, koja je ugovor sa ružičastom televizijom potpisala još u junu.

– Stvarno se radujem susretu sa mladim i talentiranim pjevačima iz zemalja bivše Jugoslavije. Maksimalno ću se truditi da ne budem previše stroga, da ih ne razočaram, ali neću biti ni pretjerano blaga. Jedino što bih voljela da se desi u budućnosti i na kraju serijala je da nađemo jednu zaista istinsku zvijezdu u pravom smislu te riječi i djela, da mi kao žiri budemo zadovolji, ali i publika, jer svi mi smo tu zbog njih. Želim da ispoštujem i takmičare, ali i publiku koja će prisustvovati snimanjima – rekla je između ostalog Dragana.

Tačan termin snimanja „Pinkovih zvezda“ još uvijek nije fiksiran, a pored Dragane u žiriju se spominjalo i ime Zorice Brunclik, što još uvijek nije potvrđeno. Informacije do kojih je došao naš magazin govore i da će Dragana iskoristiti već prvu emisiju, koja je najvjerovatnije na rasporedu prvog utorka u septembru u 21 sat, kako bi promovirala dvije nove pjesme sa albuma, koji će izaći nekoliko dana kasnije. Za sada Milan Kalinić ostaje voditelj ovog šou programa, a kako je već rekao, ne bi volio uopće znati ko će ove sezone biti u žiriji, nego bi mu najdraže bilo da izađe na scenu i na licu mjesta vidi ko to sjedi u crvenim stolicama i sa kim će se to družiti narednih mjeseci.

senzacija.ba

Komentari

komentara