Magazin

On je NAJVEĆI PROROK na kugli Zemaljskoj: – “Evo kada dolaze najgori i najteže katastrofe u kojima će živote dnevno gubiti milioni ljudi! Prva na redu je Amerika…”

Napisao admin

Nakon zemljotresa koji je pogodio centralnu Italiju, stručnjaci koji prate seizmičku aktivnost tvde da dolazi još gori.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Frenk Hugerbits kaže da se koristi raspored zemljotresa kojim se prati seizmička aktivnost i da će se prema svim parametrima ta aktivnost povećati. Prošleg mjeseca Hugerbits je objavio upozorenje od snažnih zemljotresa širom planete od 20 avgusta od 04. setembra, a govorio je da se  “očekuje veliki talas seizmičkih potresa- i da treba da smo spremni”

 

Zemljotres je pogodio Italiju, a najjače se osetio u gradu Acumoliju i Amatriciju, i planinskim gradićima koji su uništeni i poginulo je najmanje 240 ljudi.Posle nekoliko sati kasnije uništeni su hramovi na Burmi i četiri osobe su poginule od zemljotresa jačine 6,8 stepeni.

 

On je prošle godine objavljviao kako je zemljotres trebao da pogodi Kaliforniju ali to se nije desilo, a na kraju je bio suočen sa mnogobrojnim kritikama kao što su da je njegova metoda starinska, da je bliža numerologiji starih društava.

 

 

 

Ali naučnici tvrde da se ne može još uvijek tačno predvideti seizmička aktivnost.

kolektiv.me

Komentari

komentara