Magazin

Ljetuje u svom selu! – DRAGANA MIRKOVIĆ: S Tonijem sam bila sretna i prije naših miliona!

Napisao admin

Popularna folkerka ljeto provodi u svom selu Kasidolu i veoma se raduje tim danima koji je podsjećaju na djetinjstvo, pokazujući da je uspjeh i novac nimalo nisu promijenili.


Foto: arhiva

elevizija, automobili, dvorac, putovanja – sve to Dragana Mirković je stekla, ali nikada ne zaboravlja odakle je potekla. Iako običan svijet ima utisak da Dragana ima sve u životu, ona prema svemu tome ima drugačiji odnos i svoje bogatstvo drugačije cijeni.

– Imam sve u životu, a pritom ne mislim na materijalno. Prvo sam sve sama stvorila. Eto, tako je ispalo. Imala sam sreće. Pomogla sam i svojim roditeljima i familiji kome je nešto trebalo i prijateljima i mnogim nepoznatim ljudima sam pomogla, i to je moja velika sreća. Sretna sam što mogu da dam. Prvo, dobila sam porodicu. Dobila sam muža. Nisam ga tražila, jednostavno se tako dogodilo. Toni Bjelić je apsolutno moja druga polovina. Vrlo je staložen, dobar čovjek, pošten, vrijedan… Dobila sam dvoje divne žive i zdrave djece – rekla je Dragana, koja dodaje da ljudi, nažalost, sreću vezuju za materijalno.

 

 

senzacija.ba

Komentari

komentara