Magazin

ŠOKANTNO – AFERA O KOJOJ BRUJI SRBIJA: Moćni političar iz vlasti napravio dijete maloljetnici (16)!

Napisao admin

Kuloari političke scene u Srbiji bruje o moćnom funkcioneru koji je napravio dijete maloljetnici, saznaje Kurir. Informacije o zabranjenoj vezi uticajnog političara na vlasti i srednjoškolke, čiji imena su poznata redakciji, već uveliko kolaju, a taj moćnik na sve načine pokušava da ih zataška.


Riječ je, inače, o djevojci od 16 godina. porijeklom iz jednog grada u unutrašnjosti Srbiji, koja boravi u Beogradu, gdje se i upoznala s političarem na vlasti. Njih dvoje su se, osim u hotelu, uglavnom viđali u stanu u jednom beogradskom naselju koji joj on plaća.

– Kako se šuška po gradu, ona se od samog početka kretala u vrlo čudnim krugovima, izlazila je s brojnim poznatim facama, družila se sa opasnim likovima, i to sve zbog novca. Sad je završila sa ovim poznatim političarem, s njim je zatrudnila i u drugom mjesecu je. On će na sve moguće načine pokušati to da prikrije jer je svjestan da je napravio dijete maloljetnici – kaže naš dobro obaviješten izvor, koji dodaje da je pomenuti političar odranije u određenim krugovima poznat po vezama s maloljetnicama.

Kurirov sagovornik dao je na uvid i internet prepisku pomenute djevojke s drugaricom od koje je tražila savjet.

 Prenosimo dio razgovora, uz ispravljene greške:

– Ma ko ga j..e. Ne mogu da budem u većem s.anju. U stvari, mogu još više sve da sje.em. On može da uradi šta hoće kad je vlast.

– Traži da se riješi.

– Nije to tako lako. Znaš kako te djevojke mogu da naje.u. Je l‘ ti nekad gledaš TV ili novine?

– Nego čekam da mi se on javi. Tako smo se dogovorili. A on se ne javlja nedjelju dana.

– Smrad. Majke mi, duša me boli što si u s.anju. Zato nagazi taticu, pa neka riješi. Pa kad je moćan, neka riješi.

– Dobar je ovako, plaća mi gajbu.

– Nemoj da si luda. I treba da plaća.

– I on je u nekom ludilu, razveo se, haos. Al‘ meni ovo u stomaku raste. Strašno, ne znam šta da radim, roditelji su bijesni, a čula sam da, ako sada abortiram, neću više moći da imam djecu.

– Šta ti on kaže?

– Ma ne znam, nisam sigurna. Obećava svašta. Malo me je strah. To je, bre, moćan čovjek.

 

Život na visokoj nozi

VODIO JE U LONDON

Uticajni političar je djevojci koja je s njim zatrudnila nedavno pomogao da izvadi novi pasoš, a ranije su zajedno išli u London, gdje su proveli nekoliko dana, otkriva sagovornik Kurira. Inače, ovaj funkcioner je imao pomoć svog bliskog saradnika, koji mu je uvijek izlazio u susret kako bi ljubavisanje s maloljetnom djevojkom prošlo neprimijećeno i zataškano.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara