Magazin

Popularna pjevačica – O njemu je brujao Balkan, samo je naglo nestao: Evo šta se desilo sa Cecinim dečkom!

Napisao H. H.

O Aleksandru Jovoviću brujao je Balkan početkom godine kada je otkrivena njegova veza sa Cecom Ražnatović. Pjevačica je narednih mjeseci uporno demantovala da među njima ima nešto više od prijateljstva, u međuvremenu su raskinuli, a 16 godina mlađi maneken se povukao u ilegalu. Toliko je u ilegali da ne želi da se išta o njemu sazna, pa je čak i rođendan proslavio tiho, uz najbolje prijatelje, među kojima je bila i Bojana Jovetić, rođena sestra fudbalera Intera Stevana Jovetića!

– Da li znate ovog dečka? To je moj rođendanac. Slavimo cijeli dan – napisala je Bojana uz fotku s manekenom na Snepčetu.

I Aleksandrov kolega, poznato modno lice Marko Andrić, na istoj društvenoj mreži podijelio je trenutak proslave 27. rođendana. Na fotografiji je pored Crnog, kako Acu zovu prijatelji, opet Bojana.

– Bojana Jovetić nema dečka, slobodna je ko ptica na grani, a i Aca je slobodan i sad svi očekuju da se njih dvoje smuvaju. Bojana je super djevojka, normalna, kulturna i slatka, a Aleksandru bi sad prijala veza sa baš takvom ribom – rekao je njihov zajednički prijatelj.

Bojana ipak tvrdi da su oni samo prijatelji.

– Baš ste me iznenadili ovim pozivom. Ne, ne, Aca je moj najbolji drug već sedam godina. On mi je kao rođeni brat – kaže Bojana.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara