Magazin

Sin popularne pjevačice – OVO JE KRIO ČAK I OD SVOJE MAJKE: Otkrivena velika tajna Veljka Ražnatovića!

Napisao admin

Kako prenosi pink.rs, priča se da je sin Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović (19) već šest mjeseci u vezi sa 13 godina starijom Anom, kao i da navodno tu romansu krije od svoje majke Svetlane Cece Ražnatović.


“Poslije raskida sa Mašom Terzić, Veljko je upoznao lijepu Anu iz Beograda za kojom je načisto odlijepio. U nekim periodima se vraćao Maši, ali je na kraju ostao sa Anom. Šuška se da je ona glavni razlog njegovog raskida sa kćerkom Zvezdana Terzića. Veljko i Ana su zajedno šest mjeseci i jako se vole. Ona nije zaposlena, pa je Cecin sin izdržava. Plaća joj dnevne troškove, ali i stan, kao i sve račune. Vodio ju je nekoliko puta na more u Crnu Goru i sve je to džentlmenski iskeširao”, navodi izvor i objašnjava zbog čega Cecin sin od majke krije svoju vezu:

“On Ceci nije rekao za novu djevojku. Strahuje da mu pjevačica ne bi odobrila to što na nju troši mnogo novca. Veljko Anu izdržava od Cecinih para, pošto ni on još ne zarađuje. Kako bi sve ostala tajna, izlaze uvijek u velikom društvu, nikad sami. Uglavnom se viđaju u stanu u kojem živi Ana”, kaže izvor.

Sa druge strane, Ceca tvrdi da je Ana samo Veljkova drugarica. “Znam Anu, ali oni se samo druže. Veljko trenutno nema djevojku. On i ja nemamo tajne, sve pričamo jedno drugom. Čak i da ima mnogo stariju djevojku, meni to ne bi smetalo. Važno je samo da su oni srećni”, rekla je Ceca.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara