Magazin

Pogledajte tumačenja! – Muškarci, na koje mjesto biste vi stali? Izbor pisoara mnogo govori o vašoj ličnosti

Napisao admin

Izaberite mjesto gde biste vršili nuždu, kad biste se našli u situaciji kao na slici, i pogledajte u tekstu šta to govori o vama. Jedan broj otkriva da bi trebalo da se zabrinete


Foto:arhiva

Svako od nas se nekad našao u neprijatnoj situaciji, kad mora da vrši malu nuždu u WC-u gde je jedini slobodan pisoar između dva koji su već zauzeti. Mnogi se tada zapitaju da li da sačekaju da se neko mesto oslobodi ili da priđu pa šta bude.

Međutim, kada je situacija potpuno drugačija, i imate izbor kao na naslovnoj fotografiji, to što ćete izabrati govori mnogo o vašoj ličnosti. Ako ste već izabrali svoje mesto, pogledajte tumačenja.

Mesto br 1 – odmah do “kolege”

Kontroverzni sociopata. Bilo da želite da se druga osoba oseća neprijatno ili da pokažete kako imate samopouzdanja na pretek, svakako želite da iskoristite socijalne granice na jedan prilično bolestan način, što vas smešta u ovu, nezahvalnu kategoriju. Jedan broj ovih ljudi ima i voajersku crtu i hoće da uporede veličinu svoje alatke, pa se guraju što bliže da vide gde su u odnosu na kolegu.

Mesto br 2 – logičan izbor

Druželjubiv tip. Ako ste izabrali mesto broj 2, to znači da ste druželjubivi, ali da poštujete socijalne granice i ne želite da dovodite drugu osobu u neprijatnu situaciju. Razumna crta vam je izražena, jer mesto broj dva je na neki način i najlogičnije mesto na koje možete stati, što znači da ćete i u drugim životnim situacijama uvek praviti najlogičniji izbor i voditi se razumom.

Mesto br 3 – sigurna zona

“Opušten tip”. Ako ste izabrali mesto broj 3, to znači da se duboko u sebi osećate nesigurno i imate potrebu da se udaljite od drugih, ali to ne želite sebi da priznate. Svoju nesigurnost prikrivate od sebe i drugih opuštenim i nonšalantnim stavom, ali niste daleko od razumnog tipa i ta nesigurnost može biti samo stvar trenutnog raspoloženja. Što se ne može reći za sledeću poziciju.

Mesto br 4 – daleki istok

Povučen tip. Vi ste osoba koja ne želi da se socijalizuje iako imate dosta prijatelja. Uvek se držite starih prijateljstava, čak i kada zbog njih plaćate visoku cenu i ne donose vam ništa dobro. Oko sebe imate barem nekoliko “drugara i drugarica” parazita koji se druže s vama samo iz koristi. Reprezentativni primerak tipa za kog kažu – dobar je svima samo ne sebi.

telegraf.rs

Komentari

komentara