Magazin

RUČAO SA DIREKTOROM SFF-A – Konobari se rastrčali da mu udovolje: Šta je Robert De Niro tražio u restoranu 'Vinoteka'?

Napisao admin

Kako saznaje Avaz, veliki glumac najprije je na aerodromu popio kafu, nakon čega se uz pratnju službenih vozila zaputio prema gradu


Foto:arhiva

Slavni američki glumac Robert De Niro sletio je danas na sarajevski aerodrom kako bi prisustvovao ceremoniji otvaranja 22. Sarajevo Film Festivala.

Brojni poklonici filma, ali i svekolika javnost nestrpljivo su očekivali ovaj događaj, pa su se tu naravno našli i brojni novinari.

Kako saznaje Avaz, veliki glumac najprije je na aerodromu popio kafu, nakon čega se uz pratnju službenih vozila zaputio prema gradu. 

U društvu direktora SFF-a Mirsada Purivatre ručao je u restoranu ‘Vinoteka’ na Skenderiji gdje je bio praćen brojnim osmijesima nazočnih i škljocanjem foto-aparata.

To ništa ne čudi, jer je pitanje o istinskom velikanu filma, ali vjerovatno niko nije mogao pretpostaviti šta će De Niro da zatraži prije ručka.

Naime, Avaz javlja kako je glumac prije obroka zatražio hljeb bez glutena, kojeg u restoranu u tom trenutku nije bilo, no srećom, konobari i osoblje su se brzo pobrinuli da se i to obezbijedi.

 

Šta je De Niro prvi put ručao u Sarajevu, nismo uspjeli saznati, no ručak je prošao u veseloj i opuštenoj atmosferi, a pravi show počinje tek uvečer uoči otvaranja ovogodišnjeg SFF-a.

depo.ba

Komentari

komentara