Magazin

Popularna pjevačica – POPIS STANOVNIŠTVA U ZAVIDOVIĆIMA: Jelena Karleuša oborila rekord posjete i pokazala koliki je LJUDINA!

Napisao admin

Čini se kako nijedno gostovanje neke muzičke zvijezde u popularnom Clubu Monaco u Zavidovićima nije izazvalo toliko pažnje, koliko najava da upravo tamo dolazi diva – Jelena Karleuša. Kako saznajemo, rezervacije su planule već u prva tri dana i unaprijed se znalo da će biti krcato, a u prilog tome ide činjenica da su na ovaj događaj pristizali fanovi iz Maglaja, Žepča, Zenice, Tešnja, Travnika…


ekskluziva.ba

Srijeda u zavidovićkom klubu Monaco je bila vatrenija nego mnogi vikend provodi u drugim objektima. O gostovanju Jelene Karleuše se pričalo danima ranije, a da je Diva miljenica Bosanaca i Hercegovaca uvjerila se i ekipa Ekskluzive, koju je Jelena rado prihvatila u bekstejdž. 

Zahvaljujući samoj JK, te njenom stručnom timu na čelu sa menadžerom Zoranom Birtaševićem imali smo priliku sresti se sa plavokosom pjevačicom, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Nažalost, kako je ekipa iz Beograda bila vremenski ograničena nismo uspjeli uraditi intervju, ali Jelena je za pet minuta vremena iza scene pokazala ko je ustvari ona, naročito jer je pokazala zainteresiranost za slučaj oboljele Nirmele Kurtović, kojoj možete pomoći pozivom na broj 090 291 017 (pozivom donirate 2 KM).

Nevjerovatno ljubazna, susretljiva osoba, koja ne pokazuje ni trunku arogancije – i pored velikog zvjezdanog statusa… JK je uspjela da nas razoruža svojim osmijehom, ekstremno velikom ljubaznošću, tako da smo se i sami zapitali odakle takvi tekstovi o njoj, koje nam serviraju mediji iz Srbije?! Uz to, vrijedi spomenuti i njen izgled, koji je često na meti srpskih medija. Dovoljno je samo reći – JK bi vam se još više dopala da je vidite uživo. 

Novinar Ekskluziva.ba portala i njen veliki poštovalac uručio je Jeleni karikaturu sa njenim likom. JK nije krila oduševljenje, te se zahvalila bezbroj puta. A od ljubavi i pozitivne energije nije samo prštalo u bekstejdžu, već i u krcatom Monacu, gdje je Jelena tu noć oborila rekord posjete, koji je do tada držao Mile Kitić. 

Publika je s nestrpljenjem iščekivala da se Diva pojavi na sceni, što se desilo par minuta prije ponoći. Publika je već uz taktove prve pjesme “Krimi rad“ bila u transu, a energična Jelena je zajedno sa svoje dvije plesačice Tanjom i Vesnom priredila performans za pamćenje. To što je publika zajedno sa Jelenom pjevala horski, nije iznenađujuće – samim time jer je za njen dolazak vladala ogromna zainteresiranost. “Insomnia“, “Casino“, “Žene vole dijamante“, “Sodoma i gomora“, “Beznadežan slučaj“ i drugi Jelenini hitovi su se pjevali u glas i bilo je pravo uživanje biti dio ovoga spektakla.

Jelena je bila vidno oduševljena zavidovićkom publikom, a posebna ovacija od strane fanova je nastajala kada bi izgovorila: “Hajmo Zavidovići“, “Idemo Zavidovićani“. Muzičko scenski spektakl, koji je protekao u naboju nevjerovatno dobre atmosfere je obuhvatao i pjesme Jeleninih kolega, što je dalo poseban šmek cjelokupnom događaju.

Jelena Karleuša je i ovim gostovanjem pokazala zašto važi za najveću zvijezdu s naših prostora, a kako ovoga ljeta obara rekorde posjete gdje god da se pojavi, nema sumnje kako će prava ludnica nastati po objavljivanju njenog albuma, na kojem pažljivo radi. Inače, Jelenu u narednom periodu očekuju gostovanja u Mostaru (13.8.), Kotoru (19.8.), Požarevcu (27.8.), dok je septembar i oktobar rezervisan za: Malmo, Banja Luku, Wil, Kranj, Zurich, Dusseldorf, Novi Sad, Munchen.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara