Magazin

Ženstvena i zanosna! – Ovo je jelovnik Cindy Crawford zbog kojeg izgleda senzacionalno i u 50-tima

Napisao admin

Devedesetih je žarila i palila. Nekoć jedna od najljepših žena svijeta i danas se može pohvaliti bezvremenskom ljepotom


Foto:arhiva

Top model Cindy Crawford devedesetih je bila u samom vrhu svjetske mode. Iako su prošle godine od kada je hodala najpoznatijim pistama, slavna bivša manekenka i dalje može učiniti ljubomornima puno mlađe kolegice.

Zato gotovo nevjerojatno zvuči da je Cindy ove je godine zakoračila u šesto desetljeće života. Mnogi se pitaju koja je njezina tajna te što ju čini toliko mlađahnom. Odgovor leži u posebnom režimu prehrane u kombinaciji s redovitim vježbanjem. Kako je otkrila za magazin Gloss doručkuje gotovo uvijek proteinski shake, a za ručak je na meniju salata s piletinom. Omiljena joj je večera sushi u nekom restoranu u društvu obitelji, a ako ostanu kod kuće slavna manekeknka nešto lagano pripremi za cijelu obitelj.

Uz ovakvu prehranu, zamamna brineta trenira barem tri puta tjedno. Ipak majka 14-godišnje Kaije i 16-godišnjeg Preleya, ima i jednu slabost. Obožava slatko pa si dopusti malo čokolade. No, najčešća slastica na njezinom meniju je frape od zdravih sastojaka koji se temelji na bademovom mlijeku.

story.hr

Komentari

komentara