Magazin

Željno iščekuje koncert! – IBRO BUBLIN: Imam veliku tremu zbog nastupa s Joksimovićem

Napisao admin

Ibro Bublin nije uspio sakriti svoju vezu sa mladom pjevačicom Elmom Hadžić. Za prošli broj našeg magazina priznao je da su u vezi i da im je prelijepo.


Foto:arhiva

Ovaj Sarajlija, koji se nedavno okitio titulom „Zvezde Granda”, kao jednu od nagrada dobio je i poziv da bude gost na koncertu Željka Joksimovića koji će se 19. Avgusta održati u Sarajevu. Bublin s nestrpljenjem iščekuje da se pojavi na tom, kako se očekuje, veličanstvenom koncertu.

– Jedva čekam, iskreno! „Libero” i „Žena za sva vremena” su mi omiljene pjesme i uživat ću u tom spektaklu, a posebno kada se pojavim s njim na bini. Kada bih rekao da nemam tremu, slagao bih. On je jedan od najvećih muzičara na Balkanu i bit će mi čast da mu pružim ruku – iskren je ovaj mladić

Drago mu je što je nakon proglašenja imao i veliku podršku Saše Popovića i Lepe Brene. Među prvima su se popeli na binu i čestitali mu na pobjedi u Zetri.

– Jedva čekam da publika, posebno oni koji su me podržavali tokom takmičenja i glasali za mene, čuju nove pjesme – veli on.

senzacija.ba

Komentari

komentara