Magazin

Estrada – Luksuzan odmor dostojan zvijezda: Poznate dame koje su spas od vrućina pronašle na jahtama!

Napisao admin

Popularne pevačice na našoj muzičkoj sceni i ovog leta uživaju u lepom vremenu baškareći se na luksuznim jahtama.


Neke od njih provele su čitavo letovanje opuštajući se plovidbom, dok su neke uspele da ugrabe malo slobodnog vremena između nastupa na crnogorskom i hrvatskom primorju.

Ipak, baš sve su oduševile svoje obožavaoce fotografijama za koje su pozirale bez trunke šminke i u fenomenalnim kupaćim kostimima.

 

 

 

Seka Aleksić

Dok iščekuje dolazak svog prvog deteta na svet, jedna od najpopularnijih srpskih pevačica je sa suprugom Veljkom Piljikićem zaplovila pored crnogorske obale. Sve fotografije koje je Seka objavila svedoče o ludoj zabavi i maksimalnom uživanju u najlepšem društvu!

 

Jelena Karleuša

Između nastupa u klubovima širom jadranske obale, Diva se provodi na jahti, a na jednoj fotografiji je otkrila da joj društvo prave ćerkice Atina i Nika. Zgodna pevačica ponovo je oduševila stilom – čak i u izdanju za plažu, Jelena je izabrala frizuru i bikini od kojih zastaje dah! 

 

Emina Jahović

Pre nekoliko dana, lepa kantautorka poželela je fanovima dobro jutro fotografijom za koju je pozirala bez imalo šminke, u opuštenom izdanju, uživajući u pogledu s jahte.

 

 

story.rs

Komentari

komentara