Magazin

Popularna Sarajka – KRALJICA PLAŽE: Izazovna Hana Hadžiavdagić kupa se u toplesu

Napisao admin

Fotografijom na svom Instagram profilu voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković pokrenula je pravu bujicu komentara. Otkrila je da kupa na plaži za odrasle na kojoj se rješava viška odjeće


Voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković nikad ne propušta priliku da komentarima pobudi reakciju javnosti. Ovih dana odmara u Turskoj sa suprugom Tarikom Tabakovićem odakle se javila seksi fotografijom kojom je otkrila da na plaži ne nosi grudnjak.

Provokativna voditeljica podijelila je fotografiju u toplesu, a njezina objava potakla je pravu debatu na društvenim mrežama. ‘Ne znam kakvo je vaše stajalište oko vječite teme toples Za i Protiv, ali ja sam već godinama Za Naravno, ako je veće društvo sigurno neću pred deset tuđih muževa ili momaka sjediti golosisa, ali u intimnijim društvima nemam problem s tim. Skidate li se vi drage moje ili vaše sifone držite dobro upakovane?’, upitala je Hana i skrenula još više pozotrnosti na svoje seksi tijelo.

Savršeno utegnuta Hana odmara se na rajskim turskim plažama, otkuda svakodnevno objavljuje seksi fotografije. Osim atraktivnog tijela, može se pohvaliti i trendi krpicama. Ovim putovanjem proslavila je šest godina veze sa suprugom Tarikom.

story.hr

Komentari

komentara