Magazin

Najstrožija članica žirija! – MARIJA ŠERIFOVIĆ ISKRENO: Filip i Prijovićka će pući ako ne povuku ručnu!

Napisao admin

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” nedavno je završeno, a jedna od najoštrijih članica žirija Marija Šerifović za STAR sumira utiske i otkriva da pobjednik Ibro Bublin nije bio njen favorit.


Foto:arhiva

Jesi li zadovoljna pobjednikom u Zvedama Granda?

“Ibro Bublin nije bio moj favorit, ali je dečko pretalentovan, on ima 16 godina i pjeva zrelo. Moji favoriti su bili Aleksandra Mladenović, Fatmir i Nikola Ajdinović Šećer.”

“Ja se nadam da će on napraviti pametne poteze kada je njegova karijera u pitanju. Ukoliko bude imao neke dobre savjetnike, definitvno hoće, jer je on bogom dan da se ovim pozivom bavi.”

Šta misliš ko će od njih zaraditi najviše novca?

“Najviše novca će zaraditi Šećer i Aleksandra. Ne kažem da drugi neće lijepo živjeti od ovog posla, ali za njih dvoje sam ubijeđena da će najviše zaraditi.”

Da li bi snimila duet sa nekim od njih dvoje?

“Oni su fenomenalni pjevači, ali se mi stilski nikako ne možemo spojiti ni u jednom životu. To ne znači da njih dvoje ne treba da snime duet, mislim da bi to bilo super. Samo da imaju dobru pjesmu, odlično bi im se glasovi ukrstili.”

Često si znala da budeš oštra prema kandidatima, Dunja Popović je čak napustila takmičenje. Da li te grize savjest zbog nekih kandidata?

“Nisam bila oštra! Šta više, bila sam veoma nježna, pa i prema njoj. Stvarno me ne grize savjest, ja sam se trudila da radim svoj posao i da budem iskrena. Ako su nekada nekog moji komentari povrijedili, evo, ja se stvarno izvinjavam. Ali, imajući u vidu da sam se stvarno trudila da ti komentari budu blagi, onda bolje da ne zamišljaju kakvi bi bili oni drugi.”

Dunja je izjavila da ne zna kako će reagovati ako se nekad sretnete?

“Onda bolje da se obe nadamo da se nikada nećemo sresti.”

Mnogi su komentarisali da te je Viki najviše nervirala u žiriju. Šta ti tačno smeta kod nje?

“Mene Viki uopšte nije nervirala, niti me nervira. To ti je ono, znaš kada dođe novi đak u razred, pa onda malo ono… Ali oko toga se stvorio jedan mit. Ona je super žena i stojički je izdržala tu, ne mogu reći šalu, jer smo nekad znali i da pretjeramo. Ali plivala je u tome onoliko koliko je mogla, znala i umjela. Kad se kamere ugase, mi smo kolege, pijemo, pričamo, ručamo, tako da tu stvarno nije bio nikakav problem.”

Hoćeš li sljedeće sezone biti u žiriju?

“Pregovori su u toku. Ja se nadam da ću biti! Biće teško ponoviti prethodnu sezonu, ali imajući u vidu šta se sve sprema i da će koncept biti drugačiji, kao i samo takmičenje, mislim da će to biti jako dobro.”

Ceca, Ana Nikolić i Nataša Bekvalac izdale su novi album. Koja po tvom mišljenju ima najbolji CD?

“Ne bih ovo da komentarišem. Vidim da im pjesme prolaze dobro kod publike i to je super. Nisam temeljno preslušavala njihove albume, ali kad sada ovako pomenemo sve tri, da treba da se sjetim bilo koje pjesme, mogu da se sjetim samo Cecine Jadna ti je moja moć.”

Napravila si opštu pometnju kada si objavila ženske burme na instagramu. Šta je pozadina cijele priče?

“Ne postoji pozadina. Ja taj prsten i sada nosim, to je poklon koji sam dobila. Da, bila je cijela fama, ali je to budalaština. Hvala svim ljudima iz medija koji su prenijeli moj status u kom sam zamolila da ne miješaju nevine ljude u tu priču. Oni koji nisu, odgovaraće pred sudom i daće dosta novca za to. To je bila šala, ja nisam bila svjesna da ću dići toliku prašinu oko toga. To su mogle da budu bilo čije ruke.”

Da li bi se zbog ljubavi odrekla karijere?

“Uh! Baš teško pitanje! Možda čak i da! Šta ću, takva sam.”

Šta treba da se dogodi da bi javnosti predstavila svoju polovinu i rekla “Ovo je moja ljubav”?

“Znaš kako, ja nisam neko ko će da se slika sa osobom koju voli. Ne vidim ja tu ništa loše, ali kada bih se ja tako slikala to bi mnogo koštalo. Baš mnogo! Bila bi to najskuplja naslovna strana u istoriji srpskog novinarstva.”

Skoro sve stralete su postale pjevačice. Šta misliš o tome, sad ste postale koleginice?

“E, ovako, kada bih ja sada krenula da govorim na ovu temu to bi trajalo jako dugo. A onda bi mi se sve one verovatno nakačile na kičmu i to koristile za raznorazne naslovne strane, tako da o tome neću govoriti. Nemam šta ja tu da se petljam.”

Jesi li čula Stanijino pjevanje? Imaš li savjet za nju?

“Nisam čula i nemam savjet. Ne znam šta bi trebalo i da je savjetujem!”

Nego, Aleksandra Prijović je tvoja ljubimica. Kako ti se čine ona i Filip Živojinović, hoće li opstati kao par?

“Ja sam među prvima saznala za njihovu vezu i drago mi je ako su sretni. Ne dopada mi se što se non-stop razvlače po medijima, mada nije to toliko ni njihova krivica, ali ja bih malo povukla ručnu i pokušala da sačuvam tu vezu od medija.”

Misliš li da mediji mogu da im unušte vezu?

“To ne može da utiče na njenu karijeru, ali na vezu može još kako. Moj savjet njima, a pogotovo Filipu, koji je moj bivši komšija iz Los Anđelesa kog izuzetno volim, jeste da pokušaju da drže svoju vezu dalje od medija. Mislim da generalno osobe koje se bave javnim poslom ne treba da troše svoje ime i prezime, a onda ni profesiju kroz medije sa još stotine hiljada ljudi. To je totalno bespotrebno!”

 Marija Šerifović iskreno: Filip i Prijovićka će pući ako ne povuku ručnu!

senzacija.ba

Komentari

komentara