Magazin

Nisu mu bitni pregledi na Jutjubu! – ACA LUKAS: Konačno progovorio o korištenju narkotika!

Napisao admin

Kad god su rekli da sam bio nadrogiran, nikada nisam bio, to potpisujem. Samo što su ljudi glupi kao noć”, rekao je pjevač.


Foto: arhiva

Folker je napravio atmosferu kakvu je njegova publika i očekivala, a posjetioci Festivala su do kasno u noć uživali u njegovim hitovima.

“Ja mnoge ljude obožavam, ali znaš kad bih čekao nekog od osam do tri ujutru? Ni mamu svoju ne bih čekao. Mislim da ću održati koncert za 24 metle, kako stvari stoje”, nastavio je Aca u svom stilu.

Ipak ,publika je dočekala Acin nastup, a sudeći po reakcijama, isplatilo se jer je provod bio odličan.

Kako je nedavno izdao singl pod nazivom “Voliš li me” koji ima više od sedam miliona pregleda, Lukas kaže da mu te brojke ništa ne znače.

“Nikad u životu nisam znao šta znači ona cifra dole, a to je postala glavna fora koliko imaš pregleda. Ako se svi mjere kolike su zvijezde po pregledima, ja moram da kažem jednu stvar. Je*eš preglede na Jutjubu, nego da vidimo koliko pregleda ima kad stane na binu pa ga pregledaju ovi ispred njega. Ako neko ima pola pregleda kao što ih ja imam tokom karijere neka dođe na crtu da mi stane”, izazvao je Lukas svoje kolege.

senzacija.ba

Komentari

komentara