Magazin

Opsjednut plastičnim operacijama! – SPISKAO BOGATSTVO NA OPERACIJE: Izgledat ću kao plastična ljepotica!

Napisao admin

Muškarac opsjednut plastičnim operacijama i sestrama Kardashian potrošio je oko 22.000 funti (oko 50.000 KM) na plastične operacije ne bi li što više ličio na slavne starlete. Samo za usne morao je izdvojiti oko 10.000 funti (oko 23.000 KM), a cilj mu je imati iste kao Khloe i Kylie.


Foto: arhiva

Dvadesetdvogodišnji James Holt iz Manchestera također je potrošio 3.000 funti (7.000 KM) na Botox, 2.000 funti (4.700 KM) na popunjavanje obraza, podočnjaka i vilice, a planira još izvaditi šest rebara kako bi na tijelu dobio izgled pješčanog sata. Ovo skupo uljepšavanje trajalo je pet godina i James je danas neprepoznatljiv u odnosu na ono kako je izgledao kao tinejdžer.

 

– Izgledat ću kao plastična ljepotica, to je ono što želim. Obožavam Kardashianke, posebno Kylie i Khloe, ali Kim je iznad svih. Obožavam tu njenu veliku stražnjicu i tanak struk. Otkako je Kylie prije godinu dana proširila bokove, to je ušlo u modu. Moji su sad širi od njenih – rekao je James.

 

Još odmalena James je htio izgledati poput ljepotica iz magazina, a sa 17 je rezervirao prvi termin za injekcije Botoxa, piše Manchester Evening News. Budući da niko nije primijetio promjenu, u jednoj je sedmici išao na još nekoliko injekcija sve dok okolina nije počela primjećivati promjene.

 

James namjerava u augustu posjetiti Poljsku gdje će za 4.000 funti (9.400 KM) dobiti novi nos, a od daljnjih operacija planira implantate u bradi, ravnanje prstiju na nogama i prebacivanje sala za povećanje stražnjice. Kako sve te operacije koštaju basnoslovne svote, James je našao sponzore, trojicu starijih muškaraca s kojima, tvrdi, nema sek*ualne odnose.

 

– Svoja dva glavna sponzora poznajem i upoznali smo se, ali ni s njima niti s bilo kim drugim nisam imao sek*ualne odnose. Ne znam što oni dobijaju iz toga, ali od mene i ne dobivaju puno. Samo me usrećuju – kaže James, koji se smatra asek*ualnom osobom.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara