Video

NAJEMOTIVNIJI PRVI PLES IKADA – Ovakve mladence nikada niste vidjeli! (VIDEO)

Napisao admin

Svjedoci smo da mnogi mladenci žele da njihov prvi ples bude originalan i poseban, a sada se spremite za najemotivniji ples ikada. Vjerujemo kako će vas obuzeti emocije, baš kao i goste, a video koji je zabilježila profesionalna ekipa – Studio 4U sa čak tri kamere je najbolji dokaz za to. Naime, mladenci su odigrali svoj prvi ples uz Šakinu pjesmu “Balada za dvoje“ i izazvali lavinu emocija.


Jeste li spremili maramice?

Ovo je najromantičniji i najemotivniji prvi ples mladenaca koji smo ikada snimili.Video koji se pojavio na stranici Studio 4U je u kratkom vremenu postao viralan, a interesantno je kako ova ekipa iza sebe ima preko stotinu svadbi. Kako su nam otkrili, ova sezona im je puna izazova, a budućim mladencima poručuju da ih na vrijeme bookiraju, jer sve što će im sa svadbe ostati i jesu samo uspomene, a za zabilježiti iste – treba odabrati najbolje.

Vjerujemo kako ćete uživati u snimku, a također pratite stranicu Studio 4U, gdje će uskoro biti postavljen video sa ove svadbe, koja je bila prepuna emocija, kao što se i vidi po prvom plesu.

Ekskluziva.ba

ekskluziva

Komentari

komentara