Magazin

Opuštena! – ZAMEZILA U PARKU: Seka kao sav normalan svijet

Napisao admin

Pjevačica Seka Aleksić uslikana je u parku na Budvanskoj rivijeri kako poput običnog građanina sjedi na klupi i jede parče pice koje je kupila u obližnjem fast-fudu.


Foto:arhiva

Za razliku od svojih koleginica, Seka, iako je u poodmakloj trudnoći, ne glumi zvijezdu i ne hvali se odlaskom u luksuzne restorane, već ukoliko joj se jede brza hrana, ona to i učini.

Iako ljetuje u jednom od luksuznih kompleksa u Budvi, gdje ima uplaćen pun pansion, paparaco „Alo!” uslikao je pjevačicu u trenutku kada je nakon večerenje šetnje odlučila malo da odmori, ali i da prezalogaji. 

Seka je šetala sa prijateljicom, a kako je na kraju sedmog mjeseca trudnoće, očigledno da joj se u kasne sate i apetit otvorio. Nakon što je izašla u susret djevojčicama koje su joj tražile autogram i da se fotografiše sa njima, Aleksićeva je zastala pored jednog fast-fuda i kupila parče pice. 

Kako ne bi jela i hodala istovremeno, ona je ušla u obližnji park i sjela na klupu. Društvo joj je pravila drugarica, sa kojom je pjevačica ćaskala dok je uživala u svakom zalogaju ovog sočnog testa.

Seka očigledno nije razmažena trudnica koja koristi svoje stanje da joj svi ugađaju, već je vrlo aktivna i opuštena u blagoslovenom stanju, koje je godinama čekala. Kao što se može primijetiti na  fotografijama, Seki trudnoća lijepo stoji, kao i stomak, koji je sada već veliki. Ona će u oktobru na svijet doneti dječaka, kojem će rodetelji dati ime iz Starog zavjeta. 

– Svi su bili iznanađeni kada su Seku vidjeli u parku kako jede picu. Svaka njoj čast što je uspjela da ostane normalna pored tolike slave. Mnoge zvijezde dolaze ovdje i one koje joj po hitovima nisu ni do koljena glume ludilo, dok ona opušteno šeta i sa svima popriča – kaže jedan od prodavaca u Starom gradu, gdje je viđena pjevačica.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara