Magazin

Sretno zaljubljena….. – CUCA NAKON DUGO VREMENA PROGOVORILA O ŠABANU: Sada ću vam otkriti…

Napisao admin

Ivona Negovanović Cuca, koja je pažnju javnosti privukla zbog šuškanja da je ljubavnica Šabana Šaulića, sada tvrdi da je sa legendarnim pjevačem prekinula svaki kontakt.


Foto:arhiva

Cuca je rekla da trenutno uživa u ljubavi sa sportistom čiji identitet za sad ne želi da otkriva. Mlada pjevačica je istakla da sa Šaulićem više neće čak ni sarađivati, piše “Informer“.

– Više neću ništa da komentarišem o toj osobi. Ne dajem nikakve izjave koje se tiču njega, jer ne želim da mu dajem na značaju. Zašto bih išta pričala o njemu?! Ja sam posebna osoba, djevojka koja nije vezana za njega. Prekinula sam svaki kontakt s njim. Šaban više neće raditi ni na mojim pjesmama. Za nove pjesme sam zadužila druge ljude. Neke numere biram, a neke sam već snimila. Sada ću uraditi jednu baladu koja će opisati moj život u cjelosti – rekla je Ivona.

– Zaljubljena sam i srećna u vezi. Ta ljubav traje dugo i nikada do sada nisam bila ovako zaljubljena. Stalno smo zajedno. Nedavno se povrijedio, pošto je sportista, pa sam to teško podnijela. Međutim, na sreću, sada je sve kako treba. Funkcionišemo odlično – iskrena je bila pjevačica. Ivona Negovanić kaže da bi voljela da rodi dijete, ali kad za to bude pravo vrijeme.

– Voljela bih da dobijem dijete. To je san svake mlade djevojke. Jedno malo bepče bi bilo lijepo, ali još sam mlada za udaju, imam tek 26 godina. Kada se udaš, onda dolazi na red da rodiš dijete, a sve to uzrokuje da staneš s poslom. Može sve da se postigne. Kako velike zvijezde sve postižu? Ali treba malo sačekati – rekla je Cuca.

haber.ba

Komentari

komentara