Magazin

ŠOKANTNA IZJAVA – Britanka svojom izjavom šokirala svijet Napad u Nici mi je pokvario šoping!

Napisao admin

Britanka Lusi Nesbit Komaski, koja se nalazi na odmoru u Nici, za televiziju "Skay News" dala je šokantnu izjavu, zbog koje je postala jedna od najomraženiih osoba na internetu.


Foto:arhiva

Znam da je ovo grozno od mene i pomalo sebično, ali nam je napad u Nici pokvario šoping turu”, rekla je Komaski i izazvala salvu kritika. 

Kada je shvatila šta je uradila, izvinila se javnosti putem Facebook- a, ali to nije umanjilo bijes javnosti zbog njene bezosjećajnosti.

Ona tvrdi da se prilikom izjave nalazila u stanju šoka nakon što je prisustvovala stravičnom napadu i da se pogrešno izrazila prilikom davanja izjave novinarima.

“Moje iskreno saučešće francuskom narodu i ljudima koji su u napadu u Nici izgubili svoje najmilije. Mnogo mi je žao što je moja izjava zvučala bezosjećajno. Bila sam u potpunom šoku i moje riječi su pogrešno protumačene”, kazala je ona.

Britanka je s prijateljicom neposredno prije napada krenula da potraži toalet i planirala je da posmatra vatromet zajedno s okupljenim svijetom, piše Daily Mail.

“Rekla sam prijateljici: “Ovo ne zvuči kao vatromet, već kao Bejrut pod opsadom”, izjavila je ona.

cdm.me

Komentari

komentara