Magazin

Stravične ispovjesti iz NICE – BACALI SU DJECU NA TROTOAR DA BI IH SPASLI DOK IH JE KAMION GAZIO:

Napisao admin

Prema pojedinim informacijama, kamion se kretao čak dva kilometra, gazeći sve pred sobom, pre nego što je policija uspela da ubije vozača


Foto: arhiva

.Očevici koji su preživeli masakr u Nici izjavili su da su roditelji svoju decu bacali preko ograde kako ih ne bi kamionom pregazio džihadista koji je uleteo u masu i vozio čak dva kilometrIma

Odjednom je stampedo počeo da dolazi i iz drugog smera. Nikada nisam video takav nivo haosa i histerije kao i nedostatak informacija o tome šta se zapravo dešava. Video sam i ljude koji su bukvalno bacali decu preko ograde, a potom skakali za njima – izjavio je Ismali Kalidi, pisac koji je u Nici bio u poseti sestri.

Francuska policija je u kamionu koji je usmrtio više od 80 ljudi u Nici pronašla eksploziv i automatsko oružje, prenose francuski mediji. 

Stručnjaci ocenjuju da to otkriće znači da je napad bio planiran, a na to ukazuju i činjenice da se dogodio u pešačkoj zoni, gde nema vozila, a pojavile su se i tvrdnje da je ISIS odgovoran za tragediju, jer je želeo da se osveti za ubistvo svog vođe.

 

telegraf.rs

Komentari

komentara