Magazin

MARIJA ŠERIFOVIĆ PRIKOVANA ZA KREVET – Povreda ozbiljnija nego što je mislila!

Napisao admin

Umjesto na nastupima, Marija Šerifović dane provodi u krevetu zbog povrede vrata koju je zaradila na koncertu u Dizeldorfu. Zbog toga je evrovizijska pobjednica bila primorana da otkaže nastup u Podgorici. Marija je objasnila šta se zapravo dogodilo te večeri kada se povrijedila.


Foto:arhiva

Poslije nastupa u Diseldorfu, na kojem je bio baš lud provod, spotakla sam se i pala. Ali kako to obično biva u tim situacijama, vidjevši da padam, u tih nekoliko desetinki sekunde, trudila sam se da ublažim pad, i pala još nezgodnije, tako da sam povrijedila vrat. Bilo je veoma bolno, ali sada mi je malo bolje – rekla je Šerifovićeva za Alo.rs.

 

Pjevačica sada radi na tome da sanira povredu i da prođe sa što manjim posljedicama.

 

– U narednih nekoliko dana imam mnogo terapija, nadam se da će brzo proći. Nadam se da ću se uskoro vratiti nastupima, a žao mi je što sam morala da otkažem koncert u Podgorici – objašnjava Marija.

 

Ona je riješila da svakako nastupi u Podgorici čim se oporavi i nađe slobodan termin među zakazanim nastupima.

 

– Žao mi je što se ovo desilo i što zbog moje povrede ispaštaju moji dragi fanovi. Ali najvažnije je da se povreda sredi, a mi se vidimo čim bude malo hladnije, u oktobru ili novembru. Voli vas vaša Marija -poručila je Marija svima koji su unaprijed kupili karte za ovaj koncert.

 

Iako Marija nije odmah nakon povrede otazala nastup, jer je mislila da će povreda proći, ona se ipak odlučila na ovaj korak kada su joj ljekari predočili ozbiljnost situacije.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara