Magazin

Dirljivi susret oca i sina! – FILMSKI SUSRET POPOVIĆA I KOJIĆA Severinin sin spojio tatu i očuha

Napisao admin

Milana Popovića i njegov sin Aleksandar ispred porodične kuće porodice Kojić.


Foto:arhiva

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković na sve moguće načine pokušavala je da odvoji sina Aleksandra od njegovog oca Milana Popovića, što je i sam biznismen ispričao nekoliko puta.

Međutim, sud je doneo odluku da biznismen ima pravo na viđanje sina osam puta mesečno, te da je starateljstvo nad detetom zajedničko.

Srpski kralj bakra došao je po dete ispred kuće Dragana Kojića Kebe, a umesto bivše partnerke, zajedno s malim Aleksandrom pojavio se Igor Kojić. Paparaco “Blica” ekskluzivno je uslikao taj dirljivi susret.

Kada je ugledao svog oca, Aleksandar se ozario i potrčao mu u zagrljaj zanemarivši prisustvo očuha. Biznismen nije skidao osmeh s lica, a Aleksandra je čvrsto zagrlio i dugo ga ljubio u obraz.

Za sve to vreme, Igor Kojić stajao je po strani držeći u rukama trotinet. Nakon što se Popović izgrlio sa sinom, okrenuo se ka suprugu svoje bivše partnerke Severine, uzeo trotinet iz njegovih ruku i smestio sina u automobil.

Iako se spekulisalo da Milan Popović ne viđa dete, te da ne vodi računa o njemu, on je nedavno za “Blic” demantovao te navode.

– Redovno ga viđam. Ima spekulacija da ga ne viđam. Kada me novinari zovu za komentar, obično mi kažu da su dobili neku informaciju iz izvora bliskog pevačici, znači od pevačice. Gospođa namerno opstruira moje viđanje s detetom – izjavio je nedavno Popović za “Blic”.

 Popović je sina čvrsto zagrlio i dugo ga ljubio u obraz

Srpski biznismen je tada ispričao da nije imao sukobe s porodicom Kojić sve do trenutka dok se nisu pojavili snimci na kojima Dragan Kojić vozi malog Aleksandra u automobilu bez vezanog pojasa.

 

Najbolji tata na svetu: Sreća i radost zbog susreta

Foto: Dejan Briza / RAS Srbija

Najbolji tata na svetu: Sreća i r

blic.rs

Komentari

komentara