Magazin

Zlatokosi momak,ostavlja bez daha! – ERMIN REDŽIĆ BUBI: On će biti najveća zvijezda produkcije Grand!

Napisao admin

Miljenik djevojaka koji ostavlja bez teksta svojim nastupima je nova najpopularnija Zvezda Granda. Ovaj zlatokosi, skromni momak anđeoskog glasa i prelijepog lica. Njegovi nastupi su potpuno nešto drugačije od svega što smo vidjeli na svim show programima. Pjevao je narodnjake, zabavnjake, balade, on ostavlja svakog bez teksta. Njegovo ime je Ermin Redžić Bubi…


Foto:arhiva

Sinoćnji nastup ostaće zauvijek zapamćen po dosad neviđenom scenskom izražaju, vokalnom izvedbom i izborom jedne od najtežih pjesama Bijelog Dugmeta “Selma” koja je rađena po istinitoj priči Zeničanke Selme koja je studirala u Sarajevu 1949. godine i kojoj je Goran Bregović posvetio jednu on najljepših kompozicija Bijelog Dugmeta.

king

Mnoge od nas ovaj nastup natjerao je na suze jer nikada nije zabilježeno da je u nekom show-u izvođena ova pjesma, a posebno na ovakav način. Scena Granda pretvorila su sarajevsku željezničku stanicu 1940-tih godina a ostalo je sve dio filmske priče koju nam je posvetio jedan od najboljih vokala u BiH, Ermin Redžić Bubi koji je drugom pjesmom “Lipe cvatu” zapalio sve i prošao u superfinale, a samim tim i obezbjedio svoju karijeru jer Grand produkcija nastavlja raditi sa ovim vanserijskim talentom.

Zanimljivo je reći da Aca Lukas u čudnom stanju nije dao glas Bubiju za fenomenalnu izvedbu ovako teških pjesama. Nakon što je shvatio šta je uradio, izvinuo se Bubiju koji je sigurno zaslužio da ide diretno u superfinale. Bubi je najomiljeniji učesnik i sigurno je glavni favorit ove godine na Zvezdama Granda.

senzacija.ba

Komentari

komentara