Magazin

Popularna pjevačica – Mnogo se vole, ovo je neočekivani preokret: Aleksandra Prijović ostavila Filipa zbog starijeg bogatog muškarca!

Napisao admin

Pjevačica Aleksandra Prijović posljednjih mjeseci je u centru medijske pažnje, ali ako je sudeći po prognozama poznatog numerologa Stefana Dragojlovića, tek je čekaju skandali.


Naime, Aleksandra je već nekoliko mjeseci i ljubavnoj vezi sa Filipom Živojinovićem, ali izgleda da se njihova ljubav neće završiti slavno.

– Zvijezde pokazuju da njena veza sa Filipom vjerovatno neće opstati duže od dva, tri naredna mjeseca, ali će njihov raskid proći mnogo mirnije, nego sam početak veze koji je bio pompezan i medijski do tančina ispraćen. Ubrzo poslije raskida upoznaće dosta starijeg, imućnog muškarca, koji ima brak iza sebe, vezan je za inostranstvo, ali će se oni kriti dok ne odluči da presiječe i objelodani sama u javnosti. Zvijezde joj ne preporučuju udaju i stvaranje porodice prije 28. godine, jer može doći do razvoda ili do prekida trudnoće – rekao je Stefan za tabloid “Star“.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara