Magazin

Svirepo ubistvo pjevačice – ŠOKANTNO SVJEDOČENJE JELENINE PRIJATELJICE: Plašila se svekra, pričala je da je on MRAČNI ČUDAK!

Napisao admin

Svirepo ubijena pjevačica Jelena Marjanović živjela je u paničnom strahu od svog svekra Vladimira i pričala za njega da se ponaša kao mračni čudak, otkriva njena bliska prijateljica!


Prema riječima ove žene, koja nije željela da joj objavljujemo ime, Jelena se stalno žalila da je Vladimir veoma težak čovjek, sa kojim je gotovo nemoguće komunicirati. Najviše joj je smetalo to što noću nikada ne spava, već se šeta po dvorištu, tumara po kući i plaši ostale članove porodice.

Što je najčudnije od svega, Vladimir poslije Jelenine smrti često noću obilazi na njen grob i mjesto gde je ubijena, navodno, da bi otjerao manijake koji se tu skupljaju.

 

Težak čovjek

Kako smo saznali, Vladimir je bio jedina osoba iz porodice Marjanović na koju se ubijena pjevačica konstantno žalila.

– Jelena nije bila neko ko kuka i iznosi prljav veš iz svoje kuće, ali nam je o svom svekru Vladimiru baš često pričala. Objašnjavala nam je kako ga se jako plaši jer je veoma težak čovjek, sa kojim je nemoguće komunicirati. Volio je da drži pridike, da se miješa u sve, čak i u njen i Zoranov odnos, stalno je podsjećao da je on glava porodice… Uvijek kada bi ostala sama s njim bilo joj je neprijatno – otkriva nam naša sagovornica.

Pored teške naravi, Jelena je stalno isticala i Vladimirove neobične navike, koje su joj baš smetale.

– Govorila je stalno za njega da je mračni čudak. Sve nas je šokiralo kada nam je ispričala da njen svekar noću nikada ne spava, već tumara po dvorištu, šunja se po kući, puši, sluša neku duhovnu muziku… Čim bi svanulo, Vladimir bi se smirivao i odlazio na spavanje. Nekada je znao da prespava i cijeli dan – priča ova Jelenina prijateljica.

Ubijena pjevačica je, prema tvrdnjama njene drugarice, uvijek insistirala na tome da nema nikakav odnos sa Vladimirom i da se trudi da izbjegava njegovo društvo.

Zbog toga još više čude Vladimirove priče kako je u velikoj žalosti za snahom.

– Nema nikave dileme da se Jelena i njen svekar nisu slagali. Baš zato je svakome ko je sa tom činjenicom bio upoznat, u najmanju ruku bilo neobično to što je Vladimir insistirao kako bog zna kako pati za svojom snahom. Svi u Borči znaju da on noću ide na njen grob, pošto navodno brine da ga manijaci ne oskrnave. Često odlazi i na nasip, na mjesto gdje je pronađeno Jelenino tijelo, sve pravdajući se kako hoće da spriječi da neko ukrade i razbaca cvijeće koje članovi porodice i prijatelji tamo ostavljaju. Osim toga, čitamo u medijima njegove izjave gdje je sav patetičan, izdaje se za čovjeka koji nikada neće prežaliti smrt svoje snahe, priča o tome kako su pili jutarnje kafe… Sve je to, složićete se, u najmanju ruku čudno i sumnjivo – smatra Jelenina drugarica.

 

Sablasna porodica

Prema tvrdnjama ove žene, Jelenine prijateljice u početku nisu sumnjale da su Marjanovići umiješani u njeno ubistvo, ali su vremenom promijenile mišljenje.

– Neke stvari su toliko očigledne da ne možete da ih ne primijetite. Ne bih da Marjanoviće nazivam sektašima, ali je i više nego jasno da nisu obična porodica. Silne ikone u kući, priče o natprirodnim moćima, svekrvino nepojavljivanje na sahrani, čudno oblačenje i frizure… Sve ukazuje na to da su se u toj kući dešavale neke veoma sablasne stvari i da je Jelenino ubistvo možda i kulminacija takvog stanja – dodaje Jelenina prijateljica na kraju razgovora.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara