Magazin

JK INSPIRIŠE MLADE! – KARLEUŠA: Osvijesti se Srbijo, šta radi na listi neko ko je pozivao na rat?!

Napisao admin

Jedina žena na listi! Prije nekoliko godina jedna domaća organizacija je sprovela istraživanje u srednjim školama i ispostavilo se da je muzička diva Jelena Karleuša jedina žena koja u Srbiji inspiriše tinejdžere, pa se tada na listi pozicionirala na visoko drugo mjesto.


Foto: arhiva

Sada je organizacija “Tim Centar“ za potrebe “Exit“ fondacije ponovo sprovela istraživanje među mladima, a sudeći po rezultatima JK je svojim radom, stavovima i ponašanjem zaslužila da se nađe na trećoj poziciji top deset idola.

 

Karleuša je i ovog puta jedina žena na listi idola, a ispred nje su političar Vojislav Šešelj i svjetski prvak Novak Đoković, koji je i prije tri godine bio ubjedljivo prvi. Ono što je takođe zanimljivo jeste da su Đoković i Karleuša, kao i reper Marčelo, jedine osobe koje su zadržale svoje pozicije na listi idola, dok su ostala imena promijenjena.

 

Za njima, mladi se ugledaju još i na, poređane po broju glasova, Sergeja Trifunovića, Nikolu Teslu, Aleksandra Vučića, Marčela, Kristijana Golubovića, Miloša Bikovića i Nikolu Koja.

 

Karleuša nije krila radost na ovo istraživanje, ali se putem društvenih mreža zapitala otkud neko ko je pozivao na rat, misleći na Vojislava Šešelja, može da se nađe na ovoj listi:

 

– “Naravno da sam ponosna na to što sam ponovo jedina žena-uzor mladima u Srbiji, ali upravo ću zato ostati dosljedna sopstvenim stavovima i zapitati se ŠTA Vojislav Šešelj radi na listi… Neko ko je pozdravio ubistvo premijera Đinđića i ko je pozivao na bratoubilački rat, ne smije da bude uzor mladima koji su naša jedina šansa za bolju budućnost“, napisala je JK.

 

senzacija.ba

Komentari

komentara