Magazin

Upoznavanje na sudu! – PRVI SUSRET U SEPTEMBRU: MIROSLAV UPOZNAJE DEVINA NA SUDU!

Napisao admin

Miroslav Ilić napokon će se sresti oči u oči s vanbračnim sinom Devinom Antonovićem, koga je dobio pre tri decenije, dok je bio u ljubavnoj vezi s Mirjanom Antonović iz Amerike. Njih dvojica suočiće se 5. septembra na sudu!


Foto:arhiva

S obzirom na to da u Srbiji nije priznat DNK test koji je Mirjana krišom uradila u Njujorku, i koji je pokazao da je Miroslav Devinov otac, Antonović je pre nekoliko meseci u Beogradu podneo tužbu protiv pevača. On je to uradio da bi dokazao da mu je Miroslav biološki otac. Prvo ročište zakazano je za početak septembra.

“Devin je već rezervisao avionske karte za Srbiju za sebe i majku. Zahtevaće da se uradi DNK test, koji Miroslav uporno izbegava. Slavuj iz Mrčajevaca trudio se da izbegne susret s njim, ali to je ovog puta nemoguće. Antonovići su čvrsto rešili da pravdu isteraju do kraja”, kaže Kurirov izvor.

Mirjana se požalila prijateljici da će do septembra još jednom pokušati telefonom da kontaktira s Miroslavom kako bi izbegli suđenje.

“Ako bi Ilić pristao da razgovara s nekadašnjom ljubavnicom, Devin bi možda i povukao tužbu. Međutim, pevač ne želi nikakav kontakt s njima, pogotovo otkad su počeli da se eksponiraju u medijima. Devinu će biti teško kad vidi oca, jer će to zapravo biti njihovo upoznavanje, s obzirom na to da je bio beba prilikom njihovog poslednjeg susreta”, rekao je jedan Antonovićev prijatelj.

Mirjana je potvrdila ova saznanja:

“Kad dobijemo poziv, Devin i ja ćemo doći u Beograd. Njega sve ovo muči, biće mu teško kad vidi Miroslava.”

Miroslav tvrdi da nije obavešten o suđenju.

“Prvi put čujem za to, odakle vam ta informacija? Nemam nikakav komentar”, rekao je pevač.

Devin je nedavno za Kurir otkrio da započinje muzičku karijeru:

“Nemojte očekivati da će to biti kopija Miroslava Ilića. Moj glas i koncepcija pevanja su sasvim drugačiji. Majka baš nije želela da idem u muzičkom smeru, tako da je pokušavala da me zaustavi. Njena želja je bila da budem lekar, a ne muzičar. Kad sam naučio da sviram, mama je tada digla ruke i shvatila da mi je to prva ljubav. Nedavno sam snimio bluz-rok CD u Americi. Toliko volim muziku da sam kod kuće tokom slobodnog vremena izgradio muzički studio za snimanje.”

estrada.ba

Komentari

komentara