Magazin

Svirepo ubistvo pjevačice – DJEVOJČICA O POSLJEDNJIM TRENUCIMA SA MAJKOM: Mala Jana (5) ruši Zoranov alibi?!

Napisao admin

BEOGRAD – Djevojčica Jana Marjanović (5), kćerka Zorana i ubijene Jelene Marjanović, mogla bi u nastavku istrage specijalnom timu stručnjaka ponovo dati odgovore na pitanja u vezi sa posljednjim minutima koje je provela, navodno, zajedno sa majkom i ocem.


Suprug svirepo likvidirane pjevačice je na saslušanju u policiji naveo upravo svoju kćerku kao jedinu osobu sa kojom je bio kada je Jelena nestala. I sama djevojčica rekla je pedagogu da se dogodilo “nešto strašno“.

– Sa njom je već jednom razgovarano i s obzirom na to da se radi o djetetu, moralo se voditi računa da se ne povrijedi i uplaši. Ukoliko istraga bude zahtijevala, moguće je da će ponovo pedagog ili psiholog sa njom razgovarati o tome šta je radila mama kada ju je posljednji put vidjela. Naravno da djetetova izjava ni do sada, a ni ukoliko se bude sa njom još razgovaralo, ne može biti glavni dokaz, ali da može da pomogne, to je nesporno – objašnjava naš sagovornik blizak slučaju.

Ukoliko dođe do ponovnog susreta male Jane sa psihologom ili pedagogom, stručnjak će vjerovatno s njom razgovarati uz korišćenje metode koja je u psihologiji poznata kao indukcija.

– Janu ne treba pitati šta je vidjela, već da li je vidjela svađu između mame i tate u automobilu, da li je tata vozio brzo, da li je tata sam pomogao mami da uđe u kuću, da li je još neko pomogao tati, da li je mama spavala kad su došli kući… Svrha svih pitanja je da se odgovori na to da li je Jelena s nasipa došla kući, što ruši Marjanovićev alibi za sve ostalo – dodaje naš izvor, koji objašnjava da dijete od pet godina nije toliko malo da ne može da opiše neke stvari koje su se dogodile ili koje je vidjelo, samo sa njim treba da razgovara neko u koga ima povjerenja.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara