Magazin

Svirepo ubistvo pjevačice – KOMŠIJE UBIJENE JELENE OTKRILE UBICU: Ubijeđeni da su je ubili članovi sekte!

Napisao admin

Porodica ubijene pjevačice Jelene Marjanović su se potpuno povukla, ne daju izjave medijima, a slabo komuniciraju posljednjih dana i sa komšijama.


Prema riječima komšija i ove porodice, ali i porodice Krsmanović, čudno je što je Miloš opet bio u policiji na ispitivanju, i to poslije više od 60 dana.

Kako kažu, on je povučen i mističan dečko.

“Svirao je gitaru u rok bendu, viđao sam ga ranije sa gitarom, prolazio je ulicom maltene pognute glave, i jedva se javljao“, rekao je komšija ove porodice.

Njemu je veoma čudno sve u vezi ove porodice, ali je ipak najčudnije što se fokus opet vratio na djevera monstruozno ubijene Jelene Marjanović.

“Ne mogu da kažem da su Marjanovići sektaši, ali, iako živimo u komšiluku više od 10 godina, ne poznajem ih toliko da bih mogao da sto odsto tvrdim da nisu, jer ne znate nikada ni ko vam je u kući, a kamoli u komšiluku. Imam osjećaj po njihovom ponašanju da znaju svakako nešto o ubistvu”, rekao je komšija, i dodao da jedva čeka razrješenje ovog slučaja.

Komšije kažu i da su sva trojica Marjanovića uvijek imali čudne frizure i stil oblačenja.

Oni takođe smatraju da je s obzirom da je sve u vezi sa porodicom Marjanović veoma čudno, mnogo bolje što je Jana često kod bake, a da se oni pitaju, bila bi stalno kod nje, makar dok se ovaj slučaj ne riješi, ali i da način na koji je Jelena ubijena podsjeća na sektaški obred.

“Meni to sve ukazuje na sektu, deluje kao da su je ubili članovi neke sekte”, navode susjedi porodice ubijene Jelene Marjanović.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara