Magazin

Popularna pjevačica – BRINE O POTOMSTVU: Seka Aleksić zamrzava matične ćelije sina!

Napisao admin

Folk zvezda se odlučila za ovu metodu jer ona omogućava lečenje raznih bolesti od kojih dete može da oboli, a koje bi inače bile teško izlečive


Seka Aleksić, koja je u petom mesecu trudnoće, rešila je da nakon porođaja zamrzne matične ćelije iz pupčane vrpce svog sina, saznaje Kurir.

Pevačica će svoje prvo dete na svet doneti u septembru u Beču, a za zamrzavanje se odlučila jer ta metoda omogućava lečenje raznih bolesti. I cena nije velika, s obzirom na to da se detetu obezbeđuje sigurnost. U putanju je 1.700 evra, koje je pevačica već uplatila specijalizovanoj banci u kojoj će se narednih 20 godina čuvati uzorak. U pomenutu cenu uključeni su transport od bolnice do banke, laboratorijska obrada i čuvanje.

– Otkako je ostala u drugom stanju, Seka vodi računa o svakom detalju. Najvažnije joj je bilo da obezbedi univerzalni potencijalni lek za svoje dete. Na ovaj način obezbeđuje se lek za leukemiju, kancer, nasledne anemije, pa i metaboličke poremećaje – priča naš izvor i nastavlja:

– Od prijateljice koja radi u bolnici u kojoj se čuvaju matične ćelije pevačica je saznala da će takvo lečenje biti terapija budućnosti.

Seka se do detalja informisala o svemu i potpisala ugovor. Sada jedva čeka trenutak kada će se na svet doneti svoje prvo dete – završava naš izvor.

kurir.rs

Komentari

komentara