Magazin

Astrologija predviđa! – Ljetni ljubavni horoskop 2016

Napisao admin

Horoskop za zaljubljene!


Foto: arhiva

OVNOVI – Ovo ljeto na ljubavnom planu mogu doživjeti razne promjene. Pripadnice ljepšeg pola će i dalje biti nezadovoljne izborom partnera, dok muškarci mogu da se skrase uz jednog partnera, sve kreče na bolje.

BIK – Vama se ljubav počela osmjehivati, već od proljeća, poznanstvo nove osobe koja će istinski biti dobra za vas, pa se potrudite da je sačuvate.

BLIZANCI – Potrebno je dobro razmisliti, ako ste u vezi ili braku, da li je partner baš za vas ili vam oduzima vrijeme. Slobodnima prestoji da ovo ljeto upoznavanje srodne duše  i i istinsko zaljubljivanje, poslije dužeg perioda samovanja.

RAK – Veliki raskorak traje već duže vrijeme i ne možete odlučit koji partner je najbolji za vas, poslušajte svoje srce ono zna najbolje.

LAV –  Čuvajte vašeg partnera i više mu posvetite paznje. Harmonija i sloga u porodici. Slobodni vama će ljubav tek da procvjeta.

DJEVICE – Koje su u vezi ili braku nemaju bitnije promjene, a slobodne bi trebale već krajem proljeća upoznati  interesantnu i bitnu osobu.

VAGA – Ovo ljeto provodite u spoznaji sebe i borbi sa ljubomorom. Jupiter, sretnik će biti kod vas od septembra i donosi vise sreće u ljubavi.

ŠKORPIJA – Velika strast, ljubav je već kod vas, ljeto donosi velike važne preokrete za dalji zivot. Provodite vise vremena sa dragim osobama.

STRIJELAC – Moguće poznanstvo već krajem proljeća i vrlo je moguće na jesen brak. Dobro razmislite prije nego se upustite u brak.

JARAC – Imate lijepu priliku da harmonizuju postojeće veze, dok će slobodni imati izvrsne prilike da uđu u vezu koja može biti ozbiljna sa naglaskom na BRAK.

VODOLIJA – Vas očekuje interesantno poznanstvo prije ljeta, treba dobro da razmislite i nešto preduzmete jer se svijet ne okreće samo oko vas, posvetite više paznje prema dragim osobama.

RIBE – Vama sreća kreče bas od ljeta i čega god da se dohvatite vama ide ljubav koja će biti sjajna, lijepa i lepršava .

bum.ba

Komentari

komentara