Magazin

Šta promovišu-ludilo! – (VIDEO) Svi je ismijavaju, a on uživa na putu do posla svaki dan! Kada vidite o čemu se radi, past ćete u nesvijest!

Napisao admin

Ako bismo trebali proglasiti heroja prve polovice 2016. godine, pri samom vrhu bi bio Michael Krivicka, čovjek koji nas je u ovih šest mjeseci počastio didlo-dronom, dildo-selife-štapom, a sada i dildo hoverboardom, koji ‘putovanje na posao čini puno zabavnijim’.


Foto: arhiva

Zahvaljujući tehnologiji, postoji bezbroj načina na koje se možemo samozadovoljavati. Na žalost, dildo hoverboard nije jedan od njih.

Ipak, na YouTubeu se pojavio video koji promovira upravo taj uređaj – dildo hoverboard – koji obećava da će “putovanje na posao postati puno zabavnije”.

U kratkoj snimci vidimo ženu koja se vozi po gradu na hoverboardu dok dildo obavlja svoje.

“Upravljačka poloča koja je jednostavna za korištenje omogućava mi izbor omiljene brzine i ritmičke vibracije”, objašnjava žena.

Iako ne bi bili šokorani da netko ozbiljno poizvodi neki slični uređaj, dildo hoverboard je najnovija fora Michaela Krivicke, čovjeka koji je “izumio” dildo drone, dildo-selfie-štap i ostale uvrnute proizvode s neizostavnim dildom, koji će se prije ili kasnije pojaviti u prodaji.

Uostalom, kako su na Manhattanu već otvorili kabinu za masturbaciju, ništa nije nemoguće.

 

magazin,ba

Komentari

komentara