Magazin

Ermin Redžić Bubi – I TO JE MOGUĆE: Bosanac emotivnim izvođenjem pjesme rasplakao Jelenu Karleušu!

Napisao admin

Ermin Redžić učestvovao je u duelu u petom krugu “Zvezda Granda“ sa Savom Perovićem.


Prvi kandidat izabrao je pjesme “Da te bogdo ne volim“ i “Behar“, dok se drugi odlučio za numere “Da je tuga snijeg“ i “Ko ti to baje“. Prilikom izvođenja prve pjesme Ermina Redžića, Jelena Karleuša se rasplakala, jer je pjesmu donio jako emotivno. U drugom delu priredili su spektakl na sceni, posebno Savo koji je priredio nevjerovatan performans u srebrnom kavezu. Konačan rezultat bio je 6:5.

“Oni imaju ono što se zove cjelokupni paket i stajling i pjevanje ne samo da budu Zvezde Granda već i čitavog Balkana. Bravo momci! Ermine svaka čast tvojim roditeljima što su te napravili jer si fantastičan. Savo dobili smo veliku zvijezdu koja će dugo da blista na našim prostorima “, rekla je Jelena Karleuša.

Bosanac je predložio da Saša Popović dodijeli još jedan glas Savi Peroviću i da obojica zasluženo prođu direktno u šesti krug takmičenja što je publika u studiju podržala stajaćim ovacijama.

`Ako bilo kome nije jasno šta sve treba da posjeduje jedan kandidat da bi bila buduća zvijezda onda ste to vas dvojica. Opredijelila sam se za Ermina jer je energetski bio bolji, ali to ne umanjjeu tvoje umijeće Savo“, rekla je Marija. Šaban je rekao da su obojica ludi u pozitivnom smislu jer pjevaju odlično. I Ana Bekuta imala je sve pohvale za stajling i pjevanje, a sve komplimente im je uputila i Viki Miljković. Pogledajte i da li je Marija na kraju promenila svoju odluku.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara