Magazin

Proslavila se ulogom u najromantičnijem filmu! – Lijepu glumicu iz "Prljavog plesa" savjest i danas peče zbog jedne kobne noći

Napisao admin

ako je u martu ove godine proslavila 56. rođendan, Dženifer Grej je i danas u odličnoj formi jer se i dalje bavi plesom.


Foto: arhiva

Ove godine u avgustu biće tačno 29 godina otkako je objavljen film “Prljavi ples”. Iako mu se pre izlaska nije predviđao uspeh, ovaj film, i dan danas važi za jedan od najromantičnijih, a samim tim i najomiljenijih. 

Dženifer Grej svetsku slavu je stekla upravo ulogom u “Prljavom plesu”. No, kako godine prolaze, i ova glumica se menja pa tako sve manje lilči na lik Bejbi koji je tumačila u pomenutom filmu, a tome najviše svedoče fotografije koje postavlja na Instagram. 

No, iako je u martu ove godine proslavila 56. rođendan, i danas je u odličnoj formi jer se i dalje bavi plesom. 

Ono čega Dženifer ne voli da se prisećata kad je izlazak “Prljaviog plesa” u pitanju, jeste teška tragična nesreća koja se dogodila samo nekoliko nedelja pre nego što ju je film vinuo u zvezde. 

S njom je tada u automobilu bio glumac Metju Broderik s kojim je bila u tajnoj vezi, no od tog trenutka njihov odnos je postao javan. U nesreći su tada na licu mesta poginule majka i ćerka na koje su Dženifer i Metju naleteli svojim automobilom. 

Iako je Dženifer filmom stekla svetsku slavu, u intervjuima je isticala kako u svemu tome ne može da uživa jer ju je pekla savest zbog dva života koja su bila izgubljena u nesreći. Tuga koju je osećala dovela ju je do toga da se na neko vreme povukla iz filmske industrije.

Javnost je ponovo dobila priliku da je gleda na malim ekranima kada je odlučila da se takmiči u emisiji “Ples sa zvezdama”. Pre nego što je krenula na probe, podvrgla se lekarskom pregledu zbog bolova u vratu od kojih je patila godinama. Lekar je tom prilikom pronašao sumnjivu kvržicu na štitnoj žlezdi za koju se ispostavilo da je reč o tumoru. Kvržica je uklonjena, pa nije bilo potrebe za hemoterapijom. Noć pre finalnog nastupa došlo je do rupture diska, ali Dženifer je ipak odlučila da nastupa, a zatim je usledila i pobeda. Nakon toga javnost ju je još više zavolela. 

Što se tiče privatnog života, glumicu su povezivali s Džonijem Depom i novinarom Džordžom Stefanopoulosom, a od 2001. godine je u braku s glumcem i rediteljem Klarkom Gregom s kojim ima ćerku Stelu.

 

 

 

 

 

superžena.net

Komentari

komentara