Magazin

MARYANA KATIĆ – Ne plaćam Šabanu i Snježani da glasaju za mene! Ne stidim se što sam Romkinja!

Napisao admin

Šesnaestogodišnja Maryana Katić iz Pariza kriva je za razdor u žiriju “Zvezda Granda”. Zbog nje su se Šaban i Bosanac zaratili na krv i nož, a tenzija među njima i dalje ne jenjava.


Međutim, ništa bolje nije prošla ni ona sama pošto je sada svi osuđuju da plaća glasove Snežani i Šabanu.

“I dalje se vrte razni komentari o meni. Ljudi pišu da treba da ispadnem iz takmičenja, te da je u trećem krugu trebala da prođe Sanela, a ne ja. Zatim govore da plaćam Šabanu i Snežani da glasaju za mene. Prošle godine sam u Beču radila sa Snežanom i Šabanom na jednoj svadbi , tad mi je Sneža davala neke savjete za takmičenje i to je bilo to. U takmičenju su me oboje prepoznali što je sasvim normalno, da želim plaćati nešto, platila bih sebi CD za Grand i ne bih se maltretirala iz kruga u krug”, priča Maryana.

Maryana također ističe da je mnogi vrijeđaju te da joj govore da ciganšturina i svadbarska pjevaljka. Ona na sve to odgovora da se ne stidi što je Romkinja i da to nije nikad krila, majka joj je Romkinja a otac Srbin.

Pored toga i najveći pjevači su Romi kao što su Darko Lazić, Aleksandra Prijović, Šaban Šaulić, Ljuba Aličić i mnogi drugi, piše “Glamurpress“…

 

 

cure.ba

Komentari

komentara