Magazin

Ova tri znaka do kraja ljeta očekuje ogromno iznenađenje – Pogledajte šta je u pitanju

Napisao admin

Maksimalno iskoristite ovu priliku…


Vodolija

Pripadnice ovog znaka imaju najviše šansi da tokom preostalih mjeseci u 2016. godini ozvaniče vezu ili možda saznaju da će postati majke. Najtopliji mjeseci u ovoj godini će biti posebno naklonjeni kada su porodične veze u pitanju! Ovo će biti posebno plodan period i za započinjanje neke ozbiljnije veze, a za pripadnice koje su dugo u vezi ovo je idealno vrijeme da kažu DA, piše “B92“…

Rak

Najemotivnijem znaku u horoskopu ovo ljeto će biti potpuno naklonjeno kada su ljubavne veze u pitanju! Konačno će uspjeti ili da izađu iz loše veze i upoznaju svog princa na bijelom konju, ili će uspjeti da ozvaniče nešto što su odavno htjeli! Nježne Račice žude za brakom i vjernim partnerom, pa će tokom juna upravo takovg i upoznati. Ukoliko već duže vrijeme razmišljate o nekom vazdušnom znaku, tokom jula 2016. Možete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljniju vezu!

Lav

Iako vatrene Lavice misle da još uvijek nije došlo njihovo vrijeme da se smire, ljeto 2016. će ih totalno demantovati! Tokom juna će se konačno riješiti njihova zamršena situacija i stvari će biti jasnije neko ikad! Jul i avgust koji su inače njihovi mjeseci donijeće im dosta smijeha, ljubavi, ali i bračnih ponuda! Za pripadnice koje su već duže vrijeme u vezi biće pravo vrijeme da kažu DA ili bar razmisle o tome, dok slobodne može čekati fatalna ljubav kojoj neće odoljeti!

cure.ba

Komentari

komentara