Magazin

Bili su braća, danas su sestre! – "Isti smo, samo puno sretniji"

Napisao admin

Krili su godinama koliko im je teško živjeti u tijelima muškaraca.

Braća O'Herlihy iz Corka u Irskoj prvo su se otvorila jedan drugome i sada obojica žive kao žene. Jamie (23), koja je zadržala isto ime, i Daniel (20), koji je danas Chloe, slažu se kako je bilo odlično što su imali jedan drugoga i pomagali si kada je bilo najteže.


Ilustracija (Foto: arhiva)

– Bilo mi je veliko olakšanje kada mi je Chloe rekla što ju muči, osjećala sam se kao da smo u tome zajedno. Zapravo smo uvijek u tome bile zajedno, ali nismo znale. Nismo utjecale jedna na drugu, ovako smo rođene – kaže Jamie, koja radi u baru u Dublinu. 


Chloe, koja se školuje za frizerku, također dodaje kako joj je sestra, nekada brat, najbolja podrška. 


– Mnoga naša sjećanja iz djetinjstva vežemo uz suknje, haljine i majice koje smo nosile na glavi pretvarajući se da imamo dugu kosu – kaže. 


U školi su shvatile da drugi to ne rade pa su nastavile živjeti pretvarajući se da su muškarci. Patile su u tišini i borile se s depresijom. Prošlog kolovoza prave sebe otkrile su obitelji i prijateljima. 


– Naša majka bila je puna podrške. Ne mislim da osjeća kao da je izgubila sinove. I dalje smo isti ljudi, samo puno sretniji – kažu sestre, koje imaju različite očeve. Uskoro planiraju početi s hormonskom terapijom, a zatim se podvrgnuti operacijama, piše Daily Mail. 

novi.ba

Komentari

komentara