Magazin

Poznata pjevačica – LEPA BRENA OTVORILA DUŠU PA PRIZNALA, uživo pred kamerama o vezi posinka i Aleksandre Prijović!

Napisao admin

Sinoć su u jednoj od Grand emisija kod Saše Popovića gostovali su Marinko Rokvić, Lepa Brena i Mira Škorić koja se ponovo vratila u grandovo jato.


No najviše pažnje privuklo je pitanje Saše Popovića upućeno Lepoj Breni o svemu što se piše u medijima o njenoj budućoj snahi Aleksandri Prijović i njenom posinku Filipu. Saša je pitao Brenu da li su njih dvoje raskinuli kako se govori ili tu nema baš istine, te je također pitao i šta misli o budućoj snahi i da li se protivi, piše “Doznajemo“…

“Aleksandra je pjevačica Granda i Zvezda Granda koju svi volimo, kao i sve ostale pjevače u Grandu. Nikoga ne razdvajamo i svi imaju podjednak status. Što naravno znači da je i ja mnogo volim od samog početka. Da li su zajedno ili ne to morate da pitate Filipa, ali što se mene tiče Aleksandra mi ne smeta i bilo bi mi i drago da mi bude snaha. To što se stalno piše nije istina, ja sam Prijovićku prihvatila odmah.”

Također je Lepa Brena zagonetno odgovorila i na pitanje o trudnoći Aleksandre Prijović o čemu se također polemisalo.

“Šta se nadzire da li se vidi ili ne, ili da li će se vidjeti pokazat će vrijeme”, rekla je Brena pa šokirala Sašu Popovića kazavši da njegova kćerka uskoro puni 18 godina te da bi mogli i za nju da nađu nekog mladog pjevača.

cure.ba

Komentari

komentara