Magazin

Popularna pjevačica – Rada Manojlović progovorila o smrti majke i odnosu s maćehom: Najgore je bilo kad bih je srela u…

Napisao admin

U početku je, kaže Rada, prema drugoj ženi svog tate osjećala otpor, bilo joj je veoma teško i nije mogla da prihvati činjenicu da je on sa drugom. Ta vrsta neprijatnosti posebno bi je uhvatila kada je, kako kaže, svoju maćehu sretala u kuhinji…


Rada Manojlović, jedna od najpopularnijih srbijanskih folk pjevačica za “Blic puls” je otvoreno ispričala sve o odnosima u svojoj porodici, posebno o tome kako joj je bilo kada su njena sestra Marija i ona prije jedanaest godina izgubile mamu, a samo godinu dana kasnije dobile maćehu, piše “Puls“…

U početku je, kaže Rada, prema drugoj ženi svog tate osjećala otpor, bilo joj je veoma teško i nije mogla da prihvati činjenicu da je on sa drugom. Ta vrsta neprijatnosti posebno bi je uhvatila kada je, kako kaže, svoju maćehu sretala u kuhinji…

 

Pitanje gubitka majke i dolazak maćehe za nju će, otkriva, uvijek biti svježe, bez obzira na godine koje prolaze.

 

Tvoj tata ima nevjenčanu suprugu Suzanu sa kojom živi. Da li tebi i sestri to smeta?

– Sestra i ja smo razumne djevojke. Naše mame nema jedanaest godina, a Suzana je tu skoro deset. U trenutku kada je ona došla, sve to je za nas bilo svježe. Ma, uvijek će biti svježe. Bez obzira na ono što smo osjećale kada je tata počeo sa njom da živi i kada nam je bilo nezgodno, teško i nimalo prijatno da je gledamo kako je tu, u našoj kuhinji recimo, naravno da smo se s vremenom navikle i shvatile neke stvari. Šta god da smo Maja i ja osjećale sa tih naših 17, 18 godina, koliko god da nam je bilo teško, shvatile smo da tata mora da ima nekog u životu jer nećemo nas dvije uvek biti tu. Ne možemo iz naše sebičnosti da zarobimo tatu samog na selu.

 

Mnogima je teško da prihvate drugu mamu. Mnogi je nikada ne prihvate…

– Apsolutno nemamo razloga da je mrzimo ili da budemo loše sa njom. Nije ona kriva za neke loše stvari koje su se desile u životu. Mi se odlično slažemo sa njom i sa njena dva sina, a ima unuka sa kojim se jako dobro družimo. Čak moja sestra dijeli više privatnih stvari sa njom nego sa mnom.

 

Suzana je vas odmah prihvatila?

– Suza Maju i mene obožava! To je divan odnos između maćehe i poćerki. Prihvatila nas je kao svoju djecu. Ona nam je kao druga majka, uči nas da kuvamo i spremamo, sve se odvija najnormalnije, ona je dobra žena. Mi smo veoma srećna porodica i to je najbitnije.

 

Sestra ti je desna ruka što se tiče privatnih obaveza. Ko pametnije razmišlja, ti ili ona?

– Ona mi završava stvari koje zaboravim, tako da je ona tu uvijek da mi pripomogne. Mnogo je volim i veoma mi pomaže.

 

Da li pomažeš porodicu finansijski?

– Normalno je da se u ovom poslu natprosječno zarađuje. Ne mogu da ostavim porodicu da nema ništa ako ja imam čak i više nego što mi je potrebno. Uvijek im pomognem novčano, čak više volim da neko ima nešto bolje od mene, a da ja nemam. Eto, moja sestra vozi deset puta bolji auto od mene.

 

Je l’ te tata tjera da se udaš?

– Vjerovali ili ne, ali uopšte me ne tjera. Nikada me nije pitao za dečka, ljubav ili da li nešto planiram. Mnogo mi znači što nemam taj pritisak sa njegove strane.

 

Hoćeš li konačno otkriti u kakvim si odnosima sa Harisom Berkovićem?

– Prijateljskim, najbolji smo prijatelji. Sretna sam što se družimo i jako nam je lijepo. On je sjajan dečko i veoma dobar čovjek.

 

Poznata si kao neko ko stalno kasni na snimanja i prva asocijacija tvojih kolega na tebe je da si po tom pitanju neodgovorna?

– To mora da bude tako. Kada ne budem imala tri nastupa vikendom po Evropi, onda ću na neku emisiju moći da stignem na vrijeme. Stvarno imam mnogo emisija na nekoliko televizija i veliki mi je haos sa obavezama. Postići ću sve onda kada budem imala samo jedan nastup nedeljno, kao velike zvijezde.

 

Da li je ušao neko nov u tvoj ljubavni život?

– Nije, još čekam. Kako Ceca kaže u pjesmi, moj ljubavni život je mrtvo more.

 

Da li ti se udvaraju muškarci na nastupima?

– Sve rjeđe, više nema tih momenata. Valjda ih moj stav odbija i djelujem kao da neću veze. Nisam otvorena za flertovanje. Koliko sam koketa na nastupu i televiziji, toliko sam privatno potpuno drugačija. Kada se ugase svjetla, vidi se jasna razlika.

 

Kako uspjevaš da izgledaš tako seksepilno?

– Poslije skoro godinu dana pauze krenula sam ponovo u teretanu. Na društvenim mrežama sam pronašla izreku koja me opisuje: „Krenula sam u teretanu prije godinu dana i još nisam stigla“. E isto tako ja krećem. Do sada sam bila na tri treninga, ali genetika je kod mene presudan faktor. A s druge strane, previše obaveza me dovodi do toga da ne stižem ni da jedem.

 

Dijete sa sela

Neke tvoje koleginice kriju da su sa sela, a ti si odmah to priznala, kako to?

– Među prvima sam iskreno rekla da sam sa sela i ko sam uopšte. Očigledno se stide. Ne razmišljam o posljedicama, jer sam prije svega veoma iskrena osoba.

 

Koje seoske poslove umiješ da obavljaš?

– Znam kako se odvaja korov, muze krava i ostalo, ali nikada nisam to radila. Roditelji su nas štedjeli toga, pogotovo dok je majka bila živa, ona je uvijek imala taktiku za mene i sestru da ako sredimo cijelu kuću ne moramo da idemo na njivu. Nama je to bilo super, jer smo radije željele da radimo to nego da idemo na njivu.

cure.ba

Komentari

komentara